E iyi de gitar aynı gitar? Fiyatından bağımsız olarak Gibson olduğu iddiasında(üzerinde öyle yazıyor) ve Gibson tarafından üretilmemiş, yani sahte.
http://www.sahibinden.com/ilan/alis...eri-jackson-rr2-made-in-u.s.a-107246454/detay
Usa bir Jackson'da ilk defa böyle rezil bir köprü görüyorum...
Bu adamdan emg manyetik aldım. Zw set olarak belirtmişti bana ilanında. Tam takım olarak istedim. Paketledim gönderdim dedi. Ama içinde 1 ton- 1volüm pot grubu eksik çıktı.
Yalancı, düzenbaz birisi. Turkrock'taki nicki de murfi..Aman uzak durunuz...
Bu gorusunuzu alis-veris yaptiginiz kisiler ile ilgili yorumlariniz basliginda da (henuz paylaymadiysaniz) paylasirsaniz, forumu takip edenler adina daha faydali olacagini dusunuyorum...
Sevgiler ve saygilar...
Gitarın sahte olduğunu düşündürten bumudur?Misal bir arama motoruna "jackson rr2" diye yazıp görsellere baksaydınız görebilirdiniz.RR2 kısa bir dönem üretildi tabiri caiz ara bir model, çokta nadirdir, fiyatı-yekpare olmayışı yüzünden de tutmamış ve devam ettirilmemiş bir model.RR2 nin üretildiği zamanlar bu tip köprüler pro modellerde kullanılmıyordu, sizin deyişinizle daha da rezilleri prolarda kullanılıyordu, sonra bunlar pro modellerde kullanılmaya başlandı RR2 de üretilmedi.Satıcının karakterini ahlakını bilemem ama gitar orjinaldir...http://www.sahibinden.com/ilan/alis...eri-jackson-rr2-made-in-u.s.a-107246454/detay
Usa bir Jackson'da ilk defa böyle rezil bir köprü görüyorum...
Gitarın sahte olduğunu düşündürten bumudur?Misal bir arama motoruna "jackson rr2" diye yazıp görsellere baksaydınız görebilirdiniz.RR2 kısa bir dönem üretildi tabiri caiz ara bir model, çokta nadirdir, fiyatı-yekpare olmayışı yüzünden de tutmamış ve devam ettirilmemiş bir model.RR2 nin üretildiği zamanlar bu tip köprüler pro modellerde kullanılmıyordu, sizin deyişinizle daha da rezilleri prolarda kullanılıyordu, sonra bunlar pro modellerde kullanılmaya başlandı RR2 de üretilmedi.Satıcının karakterini ahlakını bilemem ama gitar orjinaldir...
Nasıl bilmezsin ? Namı diğer Gibsun işte 😀
Estağfrllh.Gözden kaçabiliyor.Haklısınız, eksik bilgi ve aceleyle yazılmış bir yazıydı. Biraz araştırdıktan sonra gitarın orjinal olduğuna kanaat getirdim. İlan sahibine özürlerimi iletirim...
Dün gece konuyu hatim ettim daha önce paylaşıldı bu. Boyadan ele veriyor kendini.
İlan yeni ya ondan koydum. 🙂Dün gece konuyu hatim ettim daha önce paylaşıldı bu. Boyadan ele veriyor kendini.
Sahte yada replika dememiş ki ama, çin demiş sadece. E Çin de üretimi yapılan bir sürü gitar var. Ne bilelim 😛Marka seçeneğine "diğer" seçmiş, çin üretimi olduğunu ve giterın hasarlı kısmından bahsetmiiş, gitar sahte-taklit fakat satıcı çok art niyetli gelmedi bana, çin gibson olabileceğini düşünen biri varsa da alsın yani.
Bir sürü var da, gibson olmayacağı açık ondan dedim "çin" denilen gitarı orjinal gibson zanneden zaten alsın bir manada hakediyor gibilerinden 🙂.Tabi GİBSUN olduğunu söylemesi daha iyi olurdu ama gene hiç yoktan iyi, yani kötünün iyisi ile iyinin kötüsü arası bir şey.İlan yeni ya ondan koydum. 🙂
Sahte yada replika dememiş ki ama, çin demiş sadece. E Çin de üretimi yapılan bir sürü gitar var. Ne bilelim 😛
Nasil yani? Fiyattan ele vermiyor mu? 😕
Sevgiler ve saygilar...