Bu gitarin sahte oldugunu dusunuyorum. Uzak durun.
Nedenlerini de yazarsanız, bilmeyen arkadaşlar da aydınlanır.
Ancak bana da sakıncalı gibi geldi. En basitinden headstocktaki "les paul" yazısı sorunlu gibi.
Bu gitarin sahte oldugunu dusunuyorum. Uzak durun.
Türkiye sınırları içine girmiş hocam, bu gün yarın dağıtıma çıkarırlar, Cuma ya elimde olur sanıyorum bir aksilik olmazsa.@cemborek3 ne oldu Hocam senin gitar? Şimdiye gelmiş olması lazımdı?
http://www.sahibinden.com/ilan/alis...gibson-les-paul-vos-1959-usa-160273851/detay/
arkadaşlar bundaki durum nedir?
250 - 300 $ lık çin malı... Az önce şikayet ettim sahibinden.com'a...
Bu kadar da bariz çakma gitar satılmaz ki canım bu fiyata...!
Fiyat çok düşük değil mi? Nasıl fark edeceğiz, bilgilendirirseniz sevinirim.Ben bu gitarda bir sorun oldugunu dusunmuyorum. Gercek Gibson gordugum kadariyla... Manyetik modifiyesi yapilmis belirtildigi gibi.
Fiyat çok düşük değil mi? Nasıl fark edeceğiz, bilgilendirirseniz sevinirim.
Teşekkürler, paylaşımınız için.Bence fiyat o kalitedeki bir gitar için fazla bile 🙂
Logonun yeri, hardcase, finish, akort burguları, potansların türü ve yeri tutuyor. Humbucker takılabilmesi için işlem görmüş sadece. Gitar gerçek bir Gibson fotoğraflardan anlaşıldığı kadarıyla.
Sıfırının taksitli fiyatı 2.430 Tl zaten mydukkanda.
Bana da orjinal gibi geldi. Hardcase orjinal o kesin.Case ve sap şekli diğer Çin malı Gibson'a çok benziyor. 🙁 Biraz göz gezdirdim sahibinden de, ve durum korkun bu ve bunun gibi o kadar çok var ki..
200 dolarlık gitarı 9500 tl ya satmaya çalışan bir uyanık daha...http://www.sahibinden.com/ilan/alis...gibson-les-paul-vos-1959-usa-160273851/detay/
arkadaşlar bundaki durum nedir?
G.Moore'da potansların 2 si farklı değil mi hocam?Türkiye sınırları içine girmiş hocam, bu gün yarın dağıtıma çıkarırlar, Cuma ya elimde olur sanıyorum bir aksilik olmazsa.
Bu arada satıcı bana Garry Moore signature göndereceğini söyledi, bir sebepten P90 ' lı 50' s neck yapamamışlar. Ben de ok dedim, Garry Moore da bizden sonuçta. Hatta du fotoları ekleyim.
Evet, aynen öyle. Nasıl bir öz güven var satan kişide hayret edilecek bir durum. 2500-3000TL falanda yazmamış. Direk 9500TL. iddialı göstermeye çalışmış herhalde.200 dolarlık gitarı 9500 tl ya satmaya çalışan bir uyanık daha...
En basitinden köprüdeki vidalar ele veriyor...
G.Moore'da potansların 2 si farklı değil mi hocam?