ierde prestige serisinden bi gitar alirda piyasada japon yapimi ibanez kalmassa cok üzülürüm walla 🙁KaRaBaSH demiş ki:2006 prestige modelleri bildiğim kadarıyla artık Kore'de üretiliyor, rg 350 370 gibi modeller de bu yüzden Endonezya'ya kaydırıldı.
kardeş bence ne kadar para verirsen o kadar kalite alırsın bi jem ömürlük gitar olmazmı sadece boyası atıo die? çok kolay bi iş boyatmak o kadr sorun etmemk lazım. orası fender gibi parlak parlak olsa yakışmaz yani biraz kozmetiine bakalım işni dim 😉Sigmastern demiş ki:Kardesimin 26 yillik strati var metalinde manyetiginde leke bile yok, benim sattigim iki senelik ibanezin vidalari, hatta manyetiklerin metal kisimlari paslanmisti, öyle cokta kötü ortamda durmadi. Üstelik metal aksamin paslanma olayini bir tek benim gitarda degil bir kac kore yapimi gitarda gördüm, ayrica forumlardada karsima cikti.
Demekki bosu bosuna Fender, Gibson ad yapmamislar.
Fender olsun Gibson olsun ömürlük gitarlar vede sarap gibi yillandikca degeri artan gitarlar.
Aytekcan demiş ki:JS-1200CA aldım japon daha kutusundan cıkardığımdan beri akort yapmadım ! çok ciddiyim 🙂
Johny demiş ki:ya o taklıtlerı gordumde kafama takıldı sormadan edemıcem rg govdelı bı gıtara bu jemlerdekı monkey grıp olayını actırmak mumkunmu acaba yapılsa ne olur . belkı bıraz uç bı dusunce oldu ama yadırgamayın ezmeyın yani 😀