anarchist demiş ki:
Kod:
Erotizm her sanatta vardır çünkü insanın en saf, en ilkel yanıdır.
Bak yukarıda ne demişim.
Elbetteki sinemada da olmalı cinsellik... Ama ben bu filmlerde sanatsal bir açı göremiyorum. İnanın umut ederim ki 4 seneye kadar sinema - tiyatro eleştirmeni olacağım. Bu tarz oyunların ben dilimden çekeceği var diyeyim o zaman şahsi görüşümle...
Hah dur benim konuma gelmiş olay
🙂
therion69 demiş ki:"
kamera arkasında beynini yoran yönetmeninden ışıkcısına kadar bu yapılan SANATTIR kardeşim laga lugaya gerek yok....... " valla therion69 şu aralar eşine kızıp daha önceleri çektikleri bir yatak odası fantezilerini cümle aleme yayınlayan kocanın intikam videoları yayınlanıyor deli gibi. Kamera arkasında beyin yormak sanat değildir. Ben de çok beyin yoruyorum ama sanat olmadı hala... O zaman eline mikrofonu alıp sahneye çıkıp şarkı böğüren de sanatçı olurdu...
Anarchist: Sinema eleştirmenliğim vardır ancak tiyatro-sinema eleştirmenliği aynı şey değildir.(eğer eleştirmen olacağım cümlesini ciddi yazdıysan) Yazdıklarına katılanlar olur ya da olmaz ama savunduğun düşünceler tamamen sana özel yani bir belge ve ispatın yok. Erotizm sanatta vardır ama bunlar bana sanatsal gelmiyor dersen ben de sana neden derim? Yani subjektif bir cümle. Ha dersenki zaten eleştirmenlik böyle bir şey. Hayır illaki yazdığın şeyi belgelemen gerekir (Seyide Parsa canımıza okurdu zamanında
🙂) İzlenen filmde sana estetik gelen bir hadise benim midemi de bulandırabilir. Berna Moran- Edebiyat Kuramları ve Eleştiri bu kitabı okumanı tavsiye ederim,edebiyat kuramları üzerine olmasına rağmen inceden sanat nedir ne değildir güzel incelemiş. Bir de rica edeceğim büyük büyük laflar edip bu da benim görüşüm saygı duyun yazıp durmayın. Destekli bir şeyler yazın.
Black Metal sevmeyen bir adam da tamam arkadaş vokalde çığlıklara karşı değilim ama bu resmen böğürtü yahu bu müzik değildir sanat değildir derse yeterince sağlam bir eleştiri olur mu?