GKN demiş ki:Tüplü Dist/Drive pedalları var mı? GT-2 Kullanmasakta orjinalini kullansak
ve türkiyede bulunur mu?
cyberknight demiş ki:Benim de bir sorum var:
Sahnede gitar vokalsiniz...Amfiniz yok ve GT-2 + fx için processor alıp direk miksere giriyorsunuz...Burda gitar->processor->GT-2-> mikser şeklinde bir bağlantı yapılacak değil mi? peki ben overdrive ı GT-2 den alıp bunun reverb,delay,chorus vs. processorden alsam ve processorün switchleri de kullansam burda nerde hata yapmış olurum. euheuhe 🙂= veya bu yapmaya çalıştığım şey doğru mu?
Ha burda sahnede monitör problemi doğacak tabi gitar-vokal açısından...
Şimdiden teşekkürler...
olmuyor hatta bypass a alıp amfiye girmişseniz eğer triac da acaip saçma bi ton alıyorsunuz drive lı flncyberknight demiş ki:Clean tona geçerken gt-2 yi by-pass ediyorsun mecburen?o zaman da processore kalıyo görev...dediğin gibi iyi bir processor almak lazım...peki tri-ac larda herhangi 3 düğmeden birine basınca yine by-pass oluyor alet dimi?
Belki satmayı düşünüyosundur =)sansasyon demiş ki:lotion sendeki analog pedal bilgine saygım sonsuzdur eyvallah ama senin gt2 için yazdıklarının aynısını üzülerek doubleshot için ben yazıcam
aldım ve aldığım gibi haftasında sattım
şu anda gt2 kullanıyorum ve kolay kolay değiştirebileceğimi sanmıyorum... (şöle güzel bi lambalı amfiye kim hayır diyebilirki 😀 )
neyse sonuçta zevk renk meselesi...
sansasyon demiş ki:Hayırlı olsun serkan kayıtlarını bekliyoruz...
Aramda duygusal bağ kurduğum yegane pedaldır kendisi
(amma reklam oldu be 😀 )