Berk_Metallica demiş ki:peki eq la gt-2 kullanırken,eq hangi ayarlarla neler yaptırabiliriz gt-2 ye?
invisiblekid demiş ki:yaa soylemeye calıştıım şu:
tri ac in drive ları zayıf ama clean de super deniliyor o yuzden tri ac alırsam bide boss mt2 alıcam.Tri ac e istediin kadar pedal girilebiliomuş sonra da tri ac i mixer a giriomuşum neyse
gt2 yle de aynı olayı yapabilirmiyim? gt2 alırsam yanına bide akustik simulator alıcam ve gt2 ye baglıycam drive acustik calcaam zaman gt2 yi bypass yapıcam . Bu arada dediniz ya gt2 ye girmeden direk mixer a girersek kotu bi ses cıksar eger bu acukstik simulator u gt2 ye girdikten sonra gt2 yi mixer a girersem gt2 yi bypasss yaptıım zaman akustik simulator u direk mixer a girmiş gibi mi ses cıkarcak yoksa gt2 den girdiim icin biras daha duzelticekmi?
invisiblekid demiş ki:yaa soylemeye calıştıım şu:
tri ac in drive ları zayıf ama clean de super deniliyor o yuzden tri ac alırsam bide boss mt2 alıcam.Tri ac e istediin kadar pedal girilebiliomuş sonra da tri ac i mixer a giriomuşum neyse
gt2 yle de aynı olayı yapabilirmiyim? gt2 alırsam yanına bide akustik simulator alıcam ve gt2 ye baglıycam drive acustik calcaam zaman gt2 yi bypass yapıcam . Bu arada dediniz ya gt2 ye girmeden direk mixer a girersek kotu bi ses cıksar eger bu acukstik simulator u gt2 ye girdikten sonra gt2 yi mixer a girersem gt2 yi bypasss yaptıım zaman akustik simulator u direk mixer a girmiş gibi mi ses cıkarcak yoksa gt2 den girdiim icin biras daha duzelticekmi?
invisiblekid demiş ki:sence kac deişik ton var orda?
ben 2 tane sayıyorum bi gt nin drive ı var bide gt2 de hafıza gibi olaylar olmadıı icin bide clean ton icin bi pedal alıp onu da direk gt2 ye girmek istiyorum clean gerektiginde gt2 yi bypass yapıp clean pedal soundunu alıcam bu yapılabilirmi?
ve eger yapılabilirse ses pedal ı direk mixer a girmiş gibi mi olur yoksa gt2 sden gecen seste gt2 nin sagladıgı artlar olurmu?
invisiblekid demiş ki:Madem distortion kabul etmiyorlar yanlarına o zaman şole desem:
Ben Gt2 yi alsam yanına clean pedal alsamonu gt2 ye baglasam bu nasıl olur?