G
Guest
çok iyi bi oyuncu ve oynarken duygularını da kullanıyo... beğeniyorum oyunculuğunu... en son "girl with a pearl earring" ve "lost in translation" filmleriyel bi sürü ödül aldı... siz nası buluyosunuz??
onu ben de okudum... üstelik o sahneyi 5. defa falan çekiyolarmış...mo demiş ki:inci küpeli kız filminde kulağın küpe takılarak delinme sahnesinde senaryoda olmadığı halde gözünden tek bir damla yaşın aktığı,bununla da oyuncuşuğunu ne kadar yaşayarak yaptığı şeklinde
yönetmenin takdiri kazandığı söylentiler arasındadır.
Roth-Azad demiş ki:Ben bir tek müthiş aktör Steve Buscemi'nin oynadığı çok ilginç bir film olan The Ghost World'de izleme şansı buldum. Orada sönük bir rolü vardı (bilerek sanırım), çok göz önünde değildi ama en azından göze batmıyordu. En kısa zamanda diğer filmlere de bakıcam (zaten lost in translation çok içimde kaldı)
Sanırım nedeni hep bağımsız filmlerde oynaması. Bir tane filmde Steve Buscemi için HolwWood'a gelişinin 40. dakikasında meşhur oldu diyordu (Tabi bu benim teorime ters düşüyor ama.). Fİlmde şu şeydi sanırım, 4-5 ay önce bir film çıktı ya. Yapışık ikizler vardı filmde. Geyik birşey Matt Damon oynuyordu sanırım.CedriX demiş ki:Roth-Azad demiş ki:Ben bir tek müthiş aktör Steve Buscemi'nin oynadığı çok ilginç bir film olan The Ghost World'de izleme şansı buldum. Orada sönük bir rolü vardı (bilerek sanırım), çok göz önünde değildi ama en azından göze batmıyordu. En kısa zamanda diğer filmlere de bakıcam (zaten lost in translation çok içimde kaldı)
bende katiliyorum simdi basligin disinda kalcak ama bencede Steve Buscemi mukemmel bi aktör ama herhalde tarihte bu adam kadar iyi bi oyuncu olupta yinede buyuk aktörler arasinda yer alamayan tek insan herhalde ya...
madden_da_third demiş ki:C&K reklamında çıkıyo, salyalarımı toplamakta güçlük çekiyorum...