aynen... 8O 😀madden_da_third demiş ki:C&K reklamında çıkıyo, salyalarımı toplamakta güçlük çekiyorum...
aynen... 8O 😀madden_da_third demiş ki:C&K reklamında çıkıyo, salyalarımı toplamakta güçlük çekiyorum...
öff yaa çok güzel lanet olsun!kleopatra demiş ki:aynen... 8O 😀madden_da_third demiş ki:C&K reklamında çıkıyo, salyalarımı toplamakta güçlük çekiyorum...
kimse sana bu başlığa yaz diye yalvarmadı!EL_Turco demiş ki:estella warren ı göründe gerçek güzel neymiş anlayın...scarlet johannson yanına bile yaklaşamaz...ismi de bi acayip..o ne ya öyle yngwie johann malmsteen der gibi 😀
madden_da_third demiş ki:kimse sana bu başlığa yaz diye yalvarmadı!EL_Turco demiş ki:estella warren ı göründe gerçek güzel neymiş anlayın...scarlet johannson yanına bile yaklaşamaz...ismi de bi acayip..o ne ya öyle yngwie johann malmsteen der gibi 😀
madden_da_third demiş ki:duyduğum kadarıyla yakında yeni bi film projesi daha varmış... ama o zamana kadar mankenlik yapıcakmış ve reklamlarda oynamaya devam edicekmiş...
Ehue kesin Justin'in Scarlet'e gizliden gizliye bir ilgisi vardı da o yüzden klipte oynaması için onu seçtiler. 😛truth_devil_666 demiş ki:justin timberlake denen ucubenin klibinde oynayarak beni kahreden,hayatımdan bir kalemde silip attığım güzel hatun🙂
şaka bir yana gerçekten çok iyi bir oyuncu.mimikleri çok güzel yapıyor.rolünü izleyene birebir hissettiriyor.takipcisiyim ama justin in klipte oynamayacaktı😀
😀 Hocam pekmez falan mı yedin 😗:jimlad:up ulan up! taş oldu iyice. :hungry: