arkadaşlar şimdi bunlar da biraz zevk meselesi örneğin ben esp de kullandım gibson da kullandım charvel de denedim dean im vardı schecter da kullandım fender dışında çok gitar kullandım çoğu kişi fender'i çok beğense de ben denemedim bile nedenini bilmediğim şekilde bana tarzıma uygun gelmiyor neyse bu zevk meselesi olan kısmı... şimdi sorarım sizlere; esp'nin KH için ürettiği adamın bizzat kullandığı gitar ile sizin elinizdeki KH signature aynı mıdır ? değildir... ben esp kullandım ama memnun kalmadım bana göre sap profili bile benim sevdiğim türden değildi ayrıca esp nin bu kadar para hak ettiğini düşünmüyorum ayrıca arkadaşlar araba karşılaştırması çok saçma mercedes bir egzotik sınıf araba renault da spor tipli desek makul olur sanırım yani elektro gitar ve akustik gitar arasındaki farkın bariz görünümü var lütfen mantığımızı koruyalım el yapımı gitar sahibi olunur o paraya vaktiniz varsa uğraşır yaptırır keyfinize bakarsınız "acaba" demekten kurtulursunuz ama bana göre schecter şahane çok güzel hem alsan üzerine de bi SD blackouts falan...