saçma konuşmuşsun...RR22 demiş ki:abi yarıldım cort neymiş ya ? çöp alayı... öğrenci gitarı üreten bi firma .... eyw vardır iyi gitarı ama en üst seviyesidir anca.... schecter esp-ltd ile kapışacak bi firma o kadar diyim...
RR22 demiş ki:abi yarıldım cort neymiş ya ? çöp alayı... öğrenci gitarı üreten bi firma .... eyw vardır iyi gitarı ama en üst seviyesidir anca.... schecter esp-ltd ile kapışacak bi firma o kadar diyim...
BLaCK_MaGiC86 demiş ki:RR22 demiş ki:abi yarıldım cort neymiş ya ? çöp alayı... öğrenci gitarı üreten bi firma .... eyw vardır iyi gitarı ama en üst seviyesidir anca.... schecter esp-ltd ile kapışacak bi firma o kadar diyim...
🙂 Kaç tane Cort çaldınız acaba çok merak ediyorum...
obican demiş ki:schecter S1 sahibiyim ve diyebilirim ki 1500$ altında türkiyede daha iyi bir gitar alamazsınız. ancak:
1. bu durum nedeniyle cort markasına ve cort kullananlara laf atmak çocukluktur, kişiliğinde eksikler olan bir insanın kendini tatmin girişimidir.
2. schecter lady luck(mydukkan da 850ytl), 640ytl lik cort katana karşısında başarısız kalmaktadır.
3. ekipman peşinde koşup, o kadar araştırma, kıyaslama yapacağınıza gidin gitar çalışın. kimin daha iyi gitar alacak parası olduğunun bir önemi yok, çalan çalıyor zaten. gerisi sadece çeşnisi.