ya adamların hepsi mükemmmel ama benim favorim şu beşlik hastası "ted" herif tam bi sapık ya yok böyle bişiy-pardon var benim kuzen🙂-
Eldrun demiş ki:heh bir bölümde temizlikçi 6.his'i izliyordu ve cox filmin sonunu buna söylemişti, acayip komik bir bölümdü...
bu dizi izlenmezmi!!!yeni sezon cnbcede yine perşembeleri simpsonstan sonra 20.30da verilio akşam izleyip gece tekrarını izlicek kadar müptelasıyım..dorian,turk,hizmetli(isimleri fasla aklımda tutamıom çünkü cnbcedeki nerdeyse tüm dizileri izliom hastasıyım cnbcenin freeks and geeks ten beri🙂)onun dışında tüm karakterler özellikle doriana sürekli takılan doktor..eliot🙂🙂🙂turkle dorianın muhabbetleri...carla,turk,dorian ve elliot arasındaki diyaloglar süper manyak bi dizi son bölümde hizmetlinin şef doktorluga yükselen doriana yaptıklarını izledinizmi??manyak ötesiydi..ocean86 demiş ki:Cnbc-e'de perşembe günleri saat 20.30 da yeni bölümlerinin yayınlandığı genç doktorların doktorluğu öğrenmeye çalışırken başından geçen olayların işlendiği dizi..Süper bişey bence..Siz ne düşünüyorsunuz?
İzleyeniniz var mı? :?:
Turkelton isminin kısaltılmış hali o turk 🙂 ayrıca bir bölumde Turk ile JD hastaneye Doktor olarak girmenin havasından bahsederken rapci gibi giyinip dans ettikleri yerde Turk'e cok gulmustum...mukemmel dizi, hepsi cok iyi...The Janitor benim de favorilerim arasında...bir keresinde JD'ye "you seem unhappy....i like that!!" demişti cok gulmustum bir de "Janitor:girl problems? ha? JD: "yeah! how'd you know?" Janitor: "You're a girl and you got a problem, that's all" demişti 😀😀Gutemensch demiş ki:Turc un adı niye turk bilen var mı?
themiracle demiş ki:özellikle temizlikçi adam çok komik