CedriX demiş ki:lan bu dizidemi var Turkiye de ...
asında i can't do this all on my own olucaktı ya neyse... öhm ee çok güzel dizi yaa hehehe bayılıyorum!chanson demiş ki:i can't do this all by myself no i know that i m no superman
hemen aklıma melodisi geliyor
hoş bir dizi. insan izlerken pişman olmuyor yani
sanıyorum cnbc-e sayesinde senin izlediğin birçok diziyi türkiye'de seyrediyoruz. bu da onlardan birisi ve benim de favori karakterim hastanenin kapıcısı.CedriX demiş ki:lan bu dizidemi var Turkiye de tum bölumlerini izledim ben bi ara bilgisayarda vardi yarisindan fazlasi ama sildim sonra mukemmel bi dizi...
ingilizce edebiyat ünitesine hoşgeldiniz 😀madden_da_third demiş ki:asında i can't do this all on my own olucaktı ya neyse... öhm ee çok güzel dizi yaa hehehe bayılıyorum!chanson demiş ki:i can't do this all by myself no i know that i m no superman
hhe bu laf hangimize yahuAlCaDrAs demiş ki:ingilizce edebiyat ünitesine hoşgeldiniz 😀madden_da_third demiş ki:asında i can't do this all on my own olucaktı ya neyse... öhm ee çok güzel dizi yaa hehehe bayılıyorum!chanson demiş ki:i can't do this all by myself no i know that i m no superman
kesinlikle! benim de favorim o!themiracle demiş ki:özellikle temizlikçi adam çok komik