Aslında bunu daha farklı alakası olmayan yerler de yaptı. Cort için ibanez için abd malı diyenler oldu 😀 benzer yalanları Ankara zuhal 7-8 sene öncesine kadar sık sık söylüyordu.Ne zaman internet yaygınlaştı o zaman doğrular söylenmeye başlandı.Geçen gün elimdeki bir gitarın satışı için bir mağaza ile konuşmuştum.Mağaza sıfır uzak doğu malı charvel ler satıyordu.Karşısındakine çocuk muamelesi yapıyordu bu adam.Şu lafı aklımda çok sağlam kaldı üzerinde orjinal floyd rose ve emg manyetik olan bir gitar nasıl kötü olabilir.Ayrıca schaller fr çok kötüdür.Benim elimdeki sattığım gitar yekpare sendeki bolt on senin elindekinden kat kat iyi gitarları var şu an uzak doğu charvel lerde. Fakat bu adamın görmediği birşey var o zaman yabancı ve yerli forumlarda neden yeni uzak doğu charvel lardan bu kadar iyi bahsedilmiyor?Adam daha da ileri giderek USA charvel lardan daha iyi olduğunu iddia etti elindeki sattıklarının.Bu adam Ankara Hatay sokak'ta ürün satışı yapıyor.Aman diyeyim arkadaşlar.Dikkatli olun kimse yansın istemem almadan önce araştırmalarınızı iyi yapın.Aslinda markalarin goz boyamasidir bu, ornegin Washburn marka gitarlarin neckplate'inde su tarz seyler yazardi;
"Made in Usa Handcrafted in Indonesia"
O zaman magazalara da bunlari soylemek duserdi. Hata dogrudan magaza politikasinda degil yani 🙂
Gitarın arkasında sahne kullanımına bağlı, belli belirsiz / kılcal kemer çizikleri vardır
Bir ilanda da jdr 94 için ;Tüm Japon Jacksonlar 96 yılında üretilmişlerdir 🙂
...ve tabi ki ağaçları kurumuş, oturmuştur. Bilenler bilir.
Hadi kurumayı geçtim "oturmuş" ne ? Nasıl oturmuş?Tüm Japon Jacksonlar 96 yılında üretilmişlerdir 🙂
...ve tabi ki ağaçları kurumuş, oturmuştur. Bilenler bilir.
Hadi kurumayı geçtim "oturmuş" ne ? Nasıl oturmuş?
Bundan sonra ilanlarıma şunları yazıcam 😀
"Gitarımı bilen bilir,sadece bende var,custom to custom hatta ağacı bağdaş kurarak oturmuş"