Bazen bilgilerini gostermek icin gerekli anı kolluyor uyeler sanki. Satiwa'nin bahsettigi, basit bir dille anlattigi ve neredeyse kalbur üstü her gitar teknolojilerini bilen insanin bildigi bir durum ki bunu taa oradan alip da kompresör ve "gate"i aciklamaya kadar getirmek ciddi bir muhabbet etme istegi olabilir herhalde. Veyahut burada da sıkca rastladigimiz "ben biliyorum, simdi beni dinleyin" seklinde kendini gosterme durumu. Direk ona cevaben yazan 2-3 uyeyi kapsiyormus gibi oldu bu mesaj ama demek istedigim daha cok "kizim sana soyluyorum, gelinim sen anla" seklinde.
Ben hem onun ne demek istedigini hem de sizin ne anladiginizi buradan net bir sekilde goruyorum. Sizin anladiginizi veya anlamak istediginizden bahsetmiyor kendisi. En kaba/genel haliyle prosesorlerin gereksiz bir sürü ivir zivirla doldurulup musteriye bunlarin matah seylermis gibi satilma, ticari sunum seklinden bahsetmis. Bu noktada da bahsettigi konuya en uygun olan kompresör ve gate ozelliklerinden yola cikarak ornek vermis.
Bence bir daha okuyun derim. Ha, yok hala bir yanlis anlama durumu varsa da ben acikladim benim yazdigimi okuyun üst paragraftakini tekrar 😀
Ben hem onun ne demek istedigini hem de sizin ne anladiginizi buradan net bir sekilde goruyorum. Sizin anladiginizi veya anlamak istediginizden bahsetmiyor kendisi. En kaba/genel haliyle prosesorlerin gereksiz bir sürü ivir zivirla doldurulup musteriye bunlarin matah seylermis gibi satilma, ticari sunum seklinden bahsetmis. Bu noktada da bahsettigi konuya en uygun olan kompresör ve gate ozelliklerinden yola cikarak ornek vermis.
Bence bir daha okuyun derim. Ha, yok hala bir yanlis anlama durumu varsa da ben acikladim benim yazdigimi okuyun üst paragraftakini tekrar 😀