- Konu Sahibi Konu Sahibi
Beni yanlış anlamışsınız. Ben bend hakkında bir şey demedim. Eksiklerini bulalım eleştirelim. Bu faydalı bir şey. Bunlara göre hataları düzeltirsek güzel işler yapabiliriz.Bakın bendi doğru yapmanın, doğruyla yanlışı ayırmanın parayla pulla alakası yok, yukarıda anlattığımızı iyi okumadınız ya da hatalı bend nedir bilmiyorsunuz.
Burada anlatmaya çalıştığımız karşıdaki kişi gitar çalmayı bilmeyen biri olunca nasıl bend hatalı diyorsak, karşıdaki kişi selim ışık olduğunda da dememiz lazım. Bendin yanlışlığı kişiden kişiye değişmemeli. Geçirdiği zorluklar konusuna girmeyeceğim, kimse olduğu yere kolayca gelmedi (istisnalar hariç).
Albümü eleştirmedim, bu ülkede onurr gibi bir gerçek var en basitinden. İnsanların tarzı değişebilir, müziği bırakabilir, bu gün blues yarın serdar ortaç söylüyor olabilir. Bunların hepsi değişken, kendi görüşün olur saygı duyarım. Fakat bend yanlış hocam, ya türkiyede yok, zorluklarla geldi gibi cevaplar savunma olmamalı.
Bendleri biz de yanlış yaparız, benim doğru çaldığım, hatasız çaldığım şarkı yok. Fakat piyasaya şarkı sürüyorsun ve ya etrafındakiler uyarmıyor ya da daha kötüsü sen bunu duymuyorsun. Burada bizim anlattığımız aslında sizin selim ışık'ı övmenizden daha yapıcı birşey. Kişilerin hataları olabilir, fakat bunun kendi farkında değilse ve birisi uyardığı zaman düzeltirse, o kayıp değil kazançtır.
Tekrar ediyorum, albüme saygım sonsuz, tarza birşey demedim. Gitarları olmamış. Selim ışık değil bu forumdan herhangi birisi albümü yapsaydı, hatalarını yine söylerdim. Kitap çıkaran, o kadar kişiyi eğiten, endorsement anlaşması bulunan bir kişi için, ne yaptığının farkında olmaması, evet cidden kötü.
Bend konusunu tam bilmediğimden ses kaçırıp kaçırmadığını da anlamadım.