sertsessiz (Rock/Ska/Pop-punk) - Ankara

hehe sağolun 🙂

kıpırdamak ne be.. öldüm ben. tepincez derken dağıldık şarkıları söleyemedim adam gibi 😛

ama bekleyiniz hepsini yapacam inşallah 🙂

arkadaslar tebrik ederim gusel bi gun ii bir performans daa dicek bişi yok...özellikle parca secimlerinizi cook begendik gercekten gusel coverlar olmus..beraber nice konserlere.. 🙂

bayramınız mübarek olsun 🙂

konser cıkısında goremedim burdan tebrik edeyim dedim sizi dinlemek gercekten cok keyifliydi.sarkılara hep beraber eslik ettik dogrusu.

bu arada:
ne kadar tesekkür etsem az ,saolun war olun arkadaslar sizin ziller olmasaydı bu konser hafiften yatardı..
tekrar beraber calmak dilegiyle..

boş vaktiniz yoksa da yaratın ona göre 🙂 diğer çıkacak gruplar da çok sağlam hem, çok eğlenceli bir gün olacak sanırım!
Ama önce ben bir Bolu Dağı'nı aşıp Ankara'ya adım atmayı başarmalıyım 🙂

boşver ya, efsane bir konserdi zaten 🙂 seyirci de haklı, o soğukta , geç saatte niye gelsinlerki.. Ama hiç daha önce çalmadığımız bir parçayı çaldık, onu dinleyen şanslı bir kaç kişi vardı 🙂

merhaba,

birkaç gündür demo hazırlıkları içindeyiz ve hafta içinde kayıtlara başlıyoruz. demonun içinde 2 tane beste olacak, bitince hem elden hem de netten dağıtımlara başlayacağız fakat öncesinde geçenlerde yaptığımız hücum kayıttan 2 coverı seçtik ve purevolume.com/sertsessiz adresine koyduk. aslında beste de koyacaktık fakat demo işi ortaya çıkınca bekleyelim dedik. şimdilik bunları dinlerseniz seviniriz.

Geri