sertsessiz (Rock/Ska/Pop-punk) - Ankara

en azından karşımdaki az sayıda insan gerçkten bizi dinliyorlardı. o ayrı bir haz verdi bana.

ayrıyetten hopladım zıpladım eğlendim ben 🙂

gene olsun gene yaparım 😛

seyirci toplamak zor iş, arkadaşların gelmiyorsa hele. bizde hep arkadaşlarımız dışında insanlara ulaşmaya çalıştığımız için dert değil o kadar şu kadar seyirci olmuş bu kadar olmuş. bir kişiye bir şey hitap etsek büyük başarı benim için.

Colossal Project Alternatif Konserleri Vol. 3
10 Aralık Cumartesi günü DİP'te sevilen konserler dizisinin üçüncüsü gerçekleşecek. 7 grubun sahne alacağı konserin programı;
15:30 Twist-off,
16:45 Kolaj,
18:00 Sertsessiz,
19:15 Ruh Salatası,
20:30 Kum Saati,
22:15 R.U.J,
00:30 DeM
şeklindedir... Giriş 5 YTL olup. Mekanda bira+mısır 3 YTL olduğunu ve saat 18:00 den itibaren otopark sorunu olmadığını belirtelim. Mithatpaşa Cad. No:62
!!Sabaha Kadar Eğlenicez!! herkese şimdiden teşekkürler...

Colossal Project Alternatif Konserleri Vol. 3
10 Aralık Cumartesi günü DİP'te sevilen konserler dizisinin üçüncüsü gerçekleşecek. 7 grubun sahne alacağı konserin programı;
15:30 Twist-off,
16:45 Kolaj,
18:00 Sertsessiz,
19:15 Ruh Salatası,
20:30 ZapHod,
21:30 Kum Saati,
22:45 Joker
00:30 DeM
şeklindedir... Giriş 5 YTL olup. Mekanda bira+mısır 3 YTL olduğunu ve saat 18:00 den itibaren otopark sorunu olmadığını belirtelim. Mithatpaşa Cad. No:62
!!Sabaha Kadar Eğlenicez!! herkese şimdiden teşekkürler...
Not😛rogramda ufak değişiklikler olmuştur..

Odtu'de her şey kusursuzdu.Gerek sistem,gerek soundchck...ordaki insanlar müzisyene inanılmaz saygılı.Keşke gelip dinleyebilsek ama işte okul ders felan 🙂 Hepinize tek tek başarılar...

her yerde böyle sistem olsa.. ya da şöyle diyeyim: her yer var olan sistemini böyle kullansa.. başta akay (çek al beniii zamanııın ötesineeee 🙂) çok sevgili kankalarımız kürşat ve maral olmak üzere tüm mtye ve gelip dinleyen herkese çok teşekkürler biz çok eğlendik, umarım eğlendirebilmişizdir de.

oz666oz demiş ki:
Başarılar yarın arkadaşlar 🙂

teşekkürler..

Odtü'de izlemek isteyip de izleyemenler..yarın dip rock bar'da saaat 18.00'da sahne alacağız, bekleriz hepinizi...

kurşatcım ve maralcım, ya okulu bitirince tonmastercı olsanıza, piyasanın size ihtiyacı var 😀 mt'ye çok teşekkürler..

koçlarım benim heheyttt....

mt sahnesini ne kadar güzel doldurabildiğinizi(anılın ve ozanın saçları dahil edersek taşabildiğinizi) gösterdiniz.ellerinize sağlık.daha nice organizasyonlarda görüşmek dileğiyle...

efenim bir konseri daha atlattık.. sanırım biraz konserlere ara vereceğiz.

gelip dinleyen herkese teşekkürler.
konseri organize eden ahmet abimizide teşekkürler.

Geri