ben gidiyorum 9 unda size deniz kokusu getirecemmm :dans :dans :danschrioptera_in_carpathia demiş ki:aynendidemharun demiş ki:sprite reklamını gördükçe tatil aklıma geliyo.şu sınav geçse de hemen tatile gitsek ya!!!
ben gidiyorum 9 unda size deniz kokusu getirecemmm :dans :dans :danschrioptera_in_carpathia demiş ki:aynendidemharun demiş ki:sprite reklamını gördükçe tatil aklıma geliyo.şu sınav geçse de hemen tatile gitsek ya!!!
ben bunu hatırlamıyorum yaaacok güzelmiş keşke bidaha cıksasilent_guitar demiş ki:eskiden bir pepsi reklamı vardı.temasından dolayı hiç unutmam ve favorimdir.
lunaparkta gezinmekte olan arkadaş grubu rollercoaster'a binmeye karar veriri,ancak bir elemanın elinde büyük boy,ağzına kadar pepsi dolu kağıt bir bardak vardır.bu eleman 5 dakika boyunca pepsisini dökmemek için bardağı evirir,çevirir.aletin döndüğü yönün aksi yönüne çevirerek pepsisini muhafaza ve müdafa eder.
bir damla bile dökmeden aletten inmeyi başaran bu kişiye güzel bir bayan yaklaşır ve saati sorar.arkadaşımız bu güzellik karşısında kendini bile unutur ve saate bakmak için kolunu çevirmek suretiyle pepsisini yere döker!
sevgiler...
sadece o olaya girseler yine iyi.aNtOrOjEn demiş ki:Gezer terliklerinin reklamını izledim az önce ; Matrix olayına girmişler bir zenci bulup.Anlatmakla olmaz izleyip kusmanız lazım bizzat.
darthseth demiş ki:sadece o olaya girseler yine iyi.aNtOrOjEn demiş ki:Gezer terliklerinin reklamını izledim az önce ; Matrix olayına girmişler bir zenci bulup.Anlatmakla olmaz izleyip kusmanız lazım bizzat.
Tüm terliklere hükmedecek tek terlik...
d.n: Her anneye lazım.
d.n.a: Sıdıka adlı diziyi seyredenler kapar bu espriyi 🙂
pöfff arıycam rtükü kaldırsınlar o reklamı yaa!daha 19 gün var sınava! :'(HaGaRD demiş ki:chrioptera_in_carpathia demiş ki:aynendidemharun demiş ki:sprite reklamını gördükçe tatil aklıma geliyo.şu sınav geçse de hemen tatile gitsek ya!!!
Ağlamak istiyorum daha 1 ay var 😢 🙁 😢