abi harbiden o nasıl bir reklamdır öyle ya..kadın çok acaip..özelliklede ses tonu çok ilginç 8Omithra demiş ki:bi de aklıma geldi,şu kosla oxi action max gibi bişeyin reklamındaki kadın size de psikopat gibi gelmiyor mu??hani insanların üstüne leke fırlatıyo falan 😀 konuşması da bi garip..manik bi insan izlenimi bıraktı bende !!
o reklamı unutmak mümkün değil,girişimci ruhlu bu arkadaş limonata satmaya başladıktan sonra daha da ilerletip önce birkaç tabure,ardından da bir şemsiye açıyordu dükkanının tepesine 🙂Jawbreaker demiş ki:O değil de, bilmem hatırlar mısınız bir Garanti Bankası reklamı vardı. Küçük bir çocuk su satıyordu falan. Sonra girişimci ruhuyla işi genişletiyordu; limonata satmaya başlıyordu. Umarım hatırlamışsınızdır. İşte o reklamın şahane bir müziği vardı. Onun kime ait olduğunu bilen varsa buraya yazabilir mi? Aylardır kıvranıyorum bunun kime ait olduğunu öğrenebilmek için.
heaueh hatırlıyorumda sen bu yazıyı daha öncede yazmıştın ama o zaman döner değilde bira vericektin sanırım silent_guitar döner i bira ya tercih edenlerden 😆 neyse o reklam çok güzeldi çok severdim benJawbreaker demiş ki:O değil de, bilmem hatırlar mısınız bir Garanti Bankası reklamı vardı. Küçük bir çocuk su satıyordu falan. Sonra girişimci ruhuyla işi genişletiyordu; limonata satmaya başlıyordu. Umarım hatırlamışsınızdır. İşte o reklamın şahane bir müziği vardı. Onun kime ait olduğunu bilen varsa buraya yazabilir mi? Aylardır kıvranıyorum bunun kime ait olduğunu öğrenebilmek için. "E bundan bizim yararımız ne olacak?" derseniz, karşılık olarak yarım ekmek arası döner ısmarlamaya hazırım. 😀
s_hifty demiş ki:allahım sinir oluyorum bi tane ped reklamı var izledinizmi penguen de fatih solmaz yazmıştıda o günün akşamı gördüm bende 2 kız cafe dedir diğeri sesleniyo ona bak seninki orda yanındada şu var falan kız diyo nasıl görünüyorum felakat buna çantasını veriyo içindede ped var gidiyo tuvalete her ped yeni bi iç çamaşırı demektir diyo giyiyo çıkıyo oğlan bunu farkediyo falan ımını gtn skym
gollum1234 demiş ki:ya biraz önce izledim cem yılmazın oynadığı opet reklamı şahane olmuş karaşimşek ve mike tabi bizim karaşimşeğimiz bir
hacı murat hehehehe
chop-SUEY demiş ki:gollum1234 demiş ki:ya biraz önce izledim cem yılmazın oynadığı opet reklamı şahane olmuş karaşimşek ve mike tabi bizim karaşimşeğimiz bir
hacı murat hehehehe
😆 - saat kaç
-saat kolunda abi
çok güzel reklam ya cmylmz yapmış yapacağını yine