malesef izledim abi zaten sevmem bu aroma meyve sularını bide o kadın şarkı sölenmsi amcanın o içişi aaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh
erkantheend demiş ki:La ben bu Nazo reklamını niye daha önce görmedim.Cahil kalmışım demek ki.Alla alla.
bedave demiş ki:kosla sıvı daki kadının sesi kulaklarımı ürpertiyor ama yıllardır inatla o kadını oynatıyolar. bay kosla nın karısı, kızı, kızanı mıdır ne? :roll:
:erkantheend demiş ki:La ben bu Nazo reklamını niye daha önce görmedim.Cahil kalmışım demek ki.Alla alla.
RePeNtAgRaM_BoY demiş ki:Türkler iyi reklam yapar
gizemkismet demiş ki:RePeNtAgRaM_BoY demiş ki:Türkler iyi reklam yapar
Şaka dimi bu :?
gizemkismet demiş ki:RePeNtAgRaM_BoY demiş ki:Türkler iyi reklam yapar
Şaka dimi bu :?
Tanımıyor değil, hatırlamak bile istemiyor o elemanı. Senin öyle bir arkadaşın olsa, onun yüzünden başına onca şey gelse ya da onunla birlikteyken hep kötü şeyler yaşamış olsan sen hatırlamak ister misin?mawisakal35 demiş ki:aslında iyi yada kötü bircok reklam var hakkında konusulacak ama biri varki :galiba renonundu adam zengin olmus eski arkadası geliyo tanımıyo sonundan nefret ettim ben onun
ben öyle bi?ey yapacak olsam bile bi araba için yapmazd?m 😱 bas?m?za oyle i?ler geldi yinede hat?rlamamazl?k yap?lmad? aram?zda eyvallahsilent_guitar demiş ki:Tan?m?yor de?il, hat?rlamak bile istemiyor o eleman?. Senin öyle bir arkada??n olsa, onun yüzünden ba??na onca ?ey gelse ya da onunla birlikteyken hep kötü ?eyler ya?am?? olsan sen hat?rlamak ister misin?mawisakal35 demiş ki:asl?nda iyi yada kötü bircok reklam var hakk?nda konusulacak ama biri varki :galiba renonundu adam zengin olmus eski arkadas? geliyo tan?m?yo sonundan nefret ettim ben onun
Sevgiler...