Pınar ın son reklamı super... Çok çok iyi😀 her seferinde gülüyorum... Son espiri "Bodruma yerleşirim" orayı bazıları tek anlam çıkartıyorlar ama iki anlam var😀
Genjuro demiş ki:Reklamlar aştı artık yeni tartışma zaten
Reklamlar 7. sanatmı
maresalx demiş ki:en sevdigim reklam filmi kendi cektigim reklam filmi 😀 imzamda yer alıyor kendisi
Çok hoş olmuş. Göndermeler yerinde. 😛maresalx demiş ki:en sevdigim reklam filmi kendi cektigim reklam filmi 😀
o admın adı Engin GÜNAYDIN 🙂 ayrıca her iddiasına girerim o reklam filminin senaryosu gülse birselin bence..cunku onun tarzı..kadına tapıorum yaa 😀silent_guitar demiş ki:Crown reklamları bir şahane. Yine o muhteşem, son zamanlarda yıldızı parlayan kişi oynuyor. Adını hatırlayamıyorum maalesef. 🙁
"Hım, pek güzelmiş. Sen fındık ye! Aynı şey..."
Sevgiler...
sütaş diil pınardı o 🙂 bence de guzel bir reklam..benayevsen demiş ki:Sütaşın son reklamı super... Çok çok iyi😀 her seferinde gülüyorum... Son espiri "Bodruma yerleşirim" orayı bazıları tek anlam çıkartıyorlar ama iki anlam var😀
silent_guitar demiş ki:Çok uzun zamandır yapmayı isteyip de yapamadığım bir şey bu. 😀 Uzun zaman önceki bu reklamlar her zaman için favorim olmuşlardır. 😀
soothsayer demiş ki:sütaş diil pınardı o 🙂 bence de guzel bir reklam..benayevsen demiş ki:Sütaşın son reklamı super... Çok çok iyi😀 her seferinde gülüyorum... Son espiri "Bodruma yerleşirim" orayı bazıları tek anlam çıkartıyorlar ama iki anlam var😀
denizz demiş ki:Mesela şu beyinli, bağırsaklı Pınar reklamı hakkında da "bayılıyorum o reklama, çıkınca kanal değiştirmek bir yana, sesini açıyorum televizyonun" dedi.
-"Ben de ben de, ehehe" dedim.
-"Peki ürünün adını hatırlıyor musun?"
-"pire...prebotik gibi birşey?"
-"bak, ünlünün reklamın önüne geçmesi böyle birşey işte. Reklam çok kaliteli, çok sağlam. Ama asıl amacı olan ürünün adının akıllara kazınmasında biraz eksiklilik var." dedi.
-"Hmmm" dedim ben de.
O reklamda sunucu rolündeki hatun sakızı ağzına attıktan sonra neden kıvırtmaya başlıyor? Dikkat eden ya da sorumun cevabını bilen var mı?unholy_goddess demiş ki:izlediğim en eglencelı reklam ısmını hatırlamadıgım dişmacunu reklamı hanı su ormanda finlandıyalı bı erkegı ınceliyorlar