çocuğun birinin o kadar havalanıp sonra bir kavanozu açtığı reklam mı?hellboy42 demiş ki:ama bu rodeo reklamı berbat olmuş hiç hoşuma gitmedi.
acıların empati yoluyla anlaşılamayacağı kesin o yüzden bu reklam ii fikir bencePentagram1999 demiş ki:Ben şu molped midir orkit mi dir hani üç beş sidiklinin erkeklere işkence etiği reklamlar varya ona gıcık oluyorum.Yahu bu hastalığın sebebi erkekler mi a.k.
Kesinlikle haklısın, biz birkaç erkek bunu konuşuyorsak o ürünü kullanmasak da, almasak da çekmek istediği çekmiş demektir o reklam.curcunabaz demiş ki:dikkat çekiyor olması şurda konuşuyor olmamız bile hedef kitlesini bulduğunu gösteriyor reklemın
😳 biz bikaç erkek..silent_guitar demiş ki:Kesinlikle haklısın, biz birkaç erkek bunu konuşuyorsak o ürünü kullanmasak da, almasak da çekmek istediği çekmiş demektir o reklam.curcunabaz demiş ki:dikkat çekiyor olması şurda konuşuyor olmamız bile hedef kitlesini bulduğunu gösteriyor reklemın
Başka bir ped reklamı vardı. Elemanın çantadan ped düşüyordu, hatunlar karşısında oturuyor, bunu görüyorlar. Mesela o reklamın da amacına ulaştığını düşünüyorum. Hem de sadece dikkat çekmekle kalmayın belki erkeklerin bile bu ürünü almasını sağlamıştır. (Çünkü ürünün üzerindeki kodla yarışmaya katılıyor ve araba kazanabiliyordun. 😀 )
İşte reklam budur. İyi düşünülmüş ve hedefine ulaşmış.
Sevgiler...