ayrıca engin günaydın hayranı olarak mycep reklamını da çok beğendim. abi süper oynuyo adam
Bence de gayet güzel bir reklam yapmış adamlar. Yani düşünce olarak iyi, nostaljik bir havası var. Eski margarin reklamlarını hatırlatıyor ancak gazeteleri yiyen ve hosteslik yapan hatunun mimik ve tripleri çok kötü.deLakroix demiş ki:Zaman gazetesinin reklamlarını seyrettiniz mi?diş macunu reklamı mı gazete reklamı mı belli değil, berbat.!
tamamiyle afili aynasızlar filminden çalıntı :idea:fleez demiş ki:wanted avcıları.... Bayılıyorum onlara ya....
Zaten biryerlere gönderme yapmak amacıyla yapılmış, çalıntı demek yanlış olur.fordcan demiş ki:tamamiyle afili aynasızlar filminden çalıntı :idea:fleez demiş ki:wanted avcıları.... Bayılıyorum onlara ya....
fleez demiş ki:bence iğrenç bir reklam....telsimin her reklamına sinir oluyorum gerçi ben ama...
aynen bende dövcek gibi konuşuo ztn :evil:fleez demiş ki:Ya şu kosla reklamındaki kadın beni çıldırtıyo artık...Gördüğüm yerde öldürücem onu...Zaten bir ses var kadında maşallah, tam dikkatle tv izliyorum pat diye bağırıyo araya giriyo,ve her seferinde irkiliyorum ya...🙂)