Shred gitarı

Selamlar,

Shred atabilmek için bütçem dahilinde (en fazla 10-15 bin civarı) klavyesi rahat bir gitar aramaktayım. Aklımda bazı modeller var;
-Schecter Damien Platinum 6 FR S
-Schecter Blackjack ATX C-1 FR
-Schecter C-1+
-Jackson DKMG
-Jackson Pro Series Dinky DK2 HT
-Jackson X Series Soloist SLX
-LTD MH-400 NT
-LTD M200FM
-Charvel Desolation DC-1 FR
bu gitarlardan herhangi birini deneyen ya da farklı bir gitar tavsiyesi olan var mı?

Jackson X Series Soloist SLX denedim. Denediğim modelde EMG-HZ vardı, ton olarak çok sevmemiştim açıkçası ama sapı çok rahattı. Çalım konusunda oldukça iyiydi. Sapın gövdeyle birleşimi çok ince yok gibi. Üst fretlere erişim çok rahat.

2007 model LTD MH-400 NT sahibiyim 2008'den beri. Uzun süredir ana gitarım. Oldukça iyi bir alet. Görünümü de oldukça hoş. Sapı soloiste göre daha kalın ama rahatsız değil (bana göre). Sabit köprülü olduğundan dive bomb vs yapmana izin vermeyecektir. EMG'lerden bir süre sonra baygınlık geldiği için pasif Duncanlar ile modifiye ettim geçenlerde. Çok daha tatlı bir gitar haline geldi.

Selamlar,

Shred atabilmek için bütçem dahilinde (en fazla 10-15 bin civarı) klavyesi rahat bir gitar aramaktayım. Aklımda bazı modeller var;
-Schecter Damien Platinum 6 FR S
-Schecter Blackjack ATX C-1 FR
-Schecter C-1+
-Jackson DKMG
-Jackson Pro Series Dinky DK2 HT
-Jackson X Series Soloist SLX
-LTD MH-400 NT
-LTD M200FM
-Charvel Desolation DC-1 FR
bu gitarlardan herhangi birini deneyen ya da farklı bir gitar tavsiyesi olan var mı?
Schecter Blackjackler çok iyi gitarlar kesinlikle.

Geri