itü'de konserdeydik serkan'cım...di_giorgio demiş ki:basarilar genclik.sesiniz solugunuz cikmiyo.nerelerdesiniz?
cok tesekkür ederim grubum adına bu güzel yorumun için... hiçbizaman öyle olmaya çalışmadık zaten... biz çıkıp dediğin gibi fitilleri ateşlemeye çalıştık, hep de öyle olucaz... 😉 🙂Lazy_Coder demiş ki:bugun izledim bu grubu sonunda..pek şahaneydi..
Bazı gruplar gibi artizlik yapmadılar, havalara girmediler, olabildiğince sıcak kanlı ve samimiydiler..
Sınıf 64 ten sonra çıkan grupların bu gruba teşekkür etmeleri gerekir, seyirciyi gazlayan ilk gruptur fitili ateşlemiştir..
Tebrikler..
Var... 😀Lazy_Coder demiş ki:Peki coverlar pek şahaneydi hakkaten, ama beste var mıdır?
(belki çok konuşulmuş olabilir bu konu burada ama önceki 55 sayfayı dolaşmayı gözüm yemedi)
Sen Ankara'ya gel bence... Evet evet sen gel!...s_hifty demiş ki:her sayfanın bitişinde yaşanılan olayın kurtarıcısı olarak yazayım dedim izmir e de gelin artık buraya hep aynı şeyi yazmaktan sıkıldım ben
Lazy_Coder demiş ki:Peki coverlar pek şahaneydi hakkaten, ama beste var mıdır?
(belki çok konuşulmuş olabilir bu konu burada ama önceki 55 sayfayı dolaşmayı gözüm yemedi)
Megadeth 1 tanedir 😀 Çok sevindim tekrardan dinlemeye başlamana 🙂 Bir boka yarıyormuşuz gibi hissettim hatta kendimi :mrgreen: Hatta benim için Youthanasia dinle abi 😀Lazy_Coder demiş ki:uzun süredir oturupta bir megadeth dinlememiştim evde, ordan çıkıpta eve geldiğimden beri albümleri aldım tozlu raflardan..beni bile gazladınız ulan 🙂
Lazy_Coder demiş ki:o değilde, holy wars pek karambol oldu gibi geldi bana en sonunda..zor bir şarkı elbet, fakat önce çaldıklarınıza nazaran çok karambol oldu..belkide yorgunluktur artık bilemem 🙂
Norton_Antor demiş ki:mixerboard'un başındaki adma çok süper yetenekli bir adamdı bence sorun onda değil sizde😀 ya adam çaycı falandı kesin alakası yoktu o işlerle.