Strat çok hoş olmuş 🙂
Solid #2 Plain Mahogany
Body: Mahogany
Neck: Wenge
Fingerboard: Ebony
Bridge: Hipshot Hardtail
Tuning Pegs: Wilkinson E-Z Lok
Pickups: Seymour Duncan Quarter Pound Bridge
Seymour Duncan P-Rails Neck (P90-Humbucker-Single)
Frets: Dunlop 6100 Jumbo
Electronics: 1 Volume, 1 Tone, 3-way pickup switch, 3 way P-rails mode switch
Finish: Nitrocellulose
Selamlar.. Headstock şeklinden dolayı herhangi bir sıkıntı çıkmasın başınıza? Ankara'da ünlü bir Luthier abimiz bana bunun çok önemli olduğunu Fender gibi firmaların bunu görüp dava açması durumunda çok ciddi sıkıntılara yol açacağını söylemişti.. ikinci gitarda biraz daha farklı bir yapı hakim olsa da yine de uç kısım fender gibi.. o yüzden söylemek istedim.. bunların dışında izzyye katılıyorum. ikinci gitarın headstock kısmına bayıldım.. oldukça iyi duruyor!
Ben ne zaman yurtta olurum bilmiyorum lakin Turkrock toplantisi denk gelse harika olur ama olmasa da ben bizzat ziyaret edeceğim.Herkese yorumları için çok teşekkür ediyorum. Mithat, atölyeye istediğin istediğin zaman uğrayabilirsin, bi telefon etsen yeter 🙂 @izzzyy tabii ki deneme imkanı var, beklerim atölyeye. Aslında gitarı "Turkrock İstanbul Buluşması" şeklinde toplanarak, herkesin deneyebileceği şekilde sunmayı düşünüyorum. Herkesin önerilerini de canlı canlı almış olurum. Ne dersiniz?
Yalnız başka markaların logolarını prensip gereği kullanamam. Onu şimdiden buraya peşinen yazayım 🙂