egoist46 demiş ki:_KehaneTEmre_ demiş ki:mantıklı fakat sahnede bu toka işi biraz zor olur yaw 🙂 boş tel vuramayız 🙂 Sonuçda hiçbirimiz çıkıp sadece solo çalmıyoruz dimi🙂 Bu yüzden mute süz olmaz derim
saygılar
dostum ben şöle kullanıyorum tokayı:
sahnede ritmdeyken toka klavyenin en sonunda duruyo.swip veya soloya geçtiğim zaman tokayı 1.veya 4.perdeye çekiyorum.
ritme dönerken de elimle köşeye doğru ittiriyorum.ve ben bunu 2 yıldır kullanıyorum.benim susturma problemim yok yalnız sahnede hiçbir kirli sese tahammülüm yoktur.sadece bi önlem olarak kullanıyorum.sonuçta canlı çalıyoruz ve heran herşey olabilir.bi önlem sadece.
tavsiye ederim.bi süre sonra eliniz alışıyor zaten.
ayrıca taping atarken sağ eli klavyeye koymak yerine direk tokayı takıp kullanmak da kolaylık olur.tavsiye ederim yani.
saygılar.
egoist46 demiş ki:mute olayında kasılan arkadaşlar için söylüyorum ben tokayı.
ayrıca swipde 2 elin uyumunu yapamayan adamın yaptığı şeye swip denilmez zaten 😉
_KehaneTEmre_ demiş ki:ilk olarak senkronizasyon kusursuz olmalı...
Perfectionist demiş ki:Ben gripmaster i montumun cebinde taşıyorum genelde, malum havalar soğuk, elinizi attığınız gibi içerde çalışabiliyorsunuz, hemde ilginç bakışlarla karşılaşmadan 😀
)
Onlara boşuna profesyonel demiyorlar haanti-social demiş ki:zakk wylde da noise gate fln yok yalnız...
artı kirli amfiyle çalıyor
çok mu komik :? zakk wylde boss turbo overdrivela birlikte amfinin de hatırı sayılır miktarda gainini kullanarak(kirli) çalıyorMastitis demiş ki:Onlara boşuna profesyonel demiyorlar haanti-social demiş ki:zakk wylde da noise gate fln yok yalnız...
artı kirli amfiyle çalıyor
kirli amfi heheh benim amfi tertemiz üstü tozlanınca siliyorum kirli bırakayım biraz belki bir değişiklik olur 😆