o külliyen yanlışmış zaten.
_DreamofStyks_ demiş ki:Tamam hadi herşeyi geçtim de niye Ankara'dan İstanbul'dan bir sürü grup seçilirken İzmir'de de bi o kadar iyi grup varken koskoca İzmir'den 1 grup seçildi biz bu şehirde müzik yapamıcak mıyız yani illa bohçayı toplayıp İstanbul'a Ankara'ya mı gitmemiz gerekiyor, yıkamadık bir türlü bu tabuyu İzmir'de..
_DreamofStyks_ demiş ki:Tamam hadi herşeyi geçtim de niye Ankara'dan İstanbul'dan bir sürü grup seçilirken İzmir'de de bi o kadar iyi grup varken koskoca İzmir'den 1 grup seçildi biz bu şehirde müzik yapamıcak mıyız yani illa bohçayı toplayıp İstanbul'a Ankara'ya mı gitmemiz gerekiyor, yıkamadık bir türlü bu tabuyu İzmir'de..
aktifkedi demiş ki:cihanyum demiş ki:aktifkedi demiş ki:ama 7 grup finale kalıyor nasıl iş bu çözemedim.
finale kaln tüm arkdaşlara başarılar dilerim.
hangi 7 grup ?
51 Promil
Doxan
Kaotik
Kılçık
Nükleer Başlıklı Kız
Sertsessiz
Zirzop
hepsi iç anadolu elemesinden çıkma yeterince açıkmı hangi 7 grup olduğunu sormuşsun bunlardır o 7 grup
finaldeki herkese başarılar.
sinek demiş ki:Herşeyden önce 4 farklı gün,4 farklı mekan 60 farklı grup ve yaptığı şeye, bütün sıkıntılara rağmen saygı ve sevgiyle; bir o kadar azimle (bknz. aşılan yollar, taşınan enstrümanlar, çekilen maddi-manevi sıkıntılar, vb.) sıkıca tutunmuş müzisyen dostlar. Umarım bir an için olsun hepiniz yarışma mantığından kendinizi sıyırıp; o "an"ı yaşayabilmişinizdir. Bu noktada katılan ve performans gösteren, sadece güleryüz gösteren ve ortaya konan iyi,kötü,acı,tatlı bir çok şeye saygı gösteren herkese çok teşekkür ederim.
Hepiniz benden önce yazmışsınız gerçi, ben anca vakit ve müsait bir bilgisayar bulabildim. Tamamen Juri üyelerinin takdirleri sonucunda ortaya çıkan final tablosu aşağıdaki gibidir. Tekrar etme ihtiyacı duyuyorum: finalde performans gösterecek bütün katılımcılar sadece juri üyelerinin takdiriyle belirlenmiştir.
51 Promil, A Due Carmen, Akawa Project, Bade, Deprem, Doxan, Enderin, Grup Bütünleme, Kaotik, Kılçık, Kolpa, Nükleer Başlıklı Kız, Paranoya, Serbest Bölge, Sertsessiz, Zirzop
Türkiye Finali konusunda: ortada birden fazla proje olduğu için final programı tarih olarak henüz belirlenmedi. Sizden ricam bu konuda birazcık sabırlı olmanız. Bize de birazcık dinlenmemiz için zaman tanımanız, keza ciddi yorucu oldu 😀
Bir iki gün içerisinde bu konudaki gelişmeleri burdan takip edebilirsiniz. Hepinize teşekkür eder, görüşmek üzro derim, ve gider belki biraz uyurum 8O
akay
MottoPS