oeaue demiş ki:iyi hoş da anlamadığım bir olay daha var neden sadece finale kalan gruplar kendilerini savunuyor.Hem bize diyorsunuz hem de siz finalist olarak kendinizi savunuyorsunuz bunu yapmanız gerçi çok doğal.Biz de kendi fikirlerimizi söylüyoruz.Üstlerine alınması gerekenler siz değilsiniz.Ayrıca bir polemik başlatmak değil amaç düşündüklerimizi hissettiklerimizi söylüyoruz siz nasıl böyle yapıyorsunuz.Bana cewap wermenize gerek yok kimseden cewap bekler bi mesaj yazmadım ben oraya hissettiklerim böyle.Fazla lafa gerek yok...
arkadaşım ne ben kendimi savunuyorum ne de başkası.. yukarıyı okuduyusan savundugum bir şey yok sadece biraz saygılı olalım diyorum ki kendi grubum finale kalmasa bile ben burda saygı üzerien tekrar yazı yazardım... çünkü her şey müzik ama insanlıgı da unutmamak lazım 😉...
Kendi fikirlerini daha güzel bir şekilde yazabilrsin ve ya saglam temellere dayanabilir.. Ama hiçbir düşünce yazımında ve ya tartışmada karşı tarafa sen adil degildin sen grup kayırdın diyemezsin ispatın olmadıkça ki sen burda bir nevi zevkleri tartışıyorsun ki bu dedigin çok saçma olur...
Jurinin neye göre finalist belirledigi hakkında bir bilgin var mı? onu sormak isterim..sürekli grubun çıktıgı müzik piyasasında jurinin neye göre bir eleme yaptıgını ya da nasıl bir şey aradıgını biliyor musun? bunun için bir fikrin var mı?
Ben cevap sen istiyorsun diye veya başka bir şey için yazmadım.. dayanamadım yazdım çünkü çok ayıp bir şey.. bir müzik grubunun diger bir grubu kötülemesi ve agır ithamlarda bulunması...
ARtı neden üstüne alınsın diye bazı insanlara bir şeyleri saygısız bir şekilde anlatıyorsunuz.. Sence bunları hakediyorlar mı? nerde müzik okulu okuyan ruhun.. iç anadolu seçmelerinde bulunmanı çok isterdim çünkü çıkan her grubua tanıdık ve ya tanımadık aynı alkışı aynı tebrigi yaptık ki bizler müzik gruplarıyız örnek olmalıyız.. ister seçilelim ister seçilmeyelim.. Herkesin begendigi begenmedigi grup olabilir bunu gelipte "bizi seçmediler onları seçtiler juri adil degil artı onlarda detone" tipinde mesajlar yazarak vurgulamak ne kadar çocukça görebiliyor musun? ya kendin oku mesajını 🙂 çok çocukça bir mesaj..
İç çekişmelerinizi geride bırakın artık derim ve müzik yolunda asla durmanın olmadıgı ve yarışmalarda seçilemenin hayatın sonuymuş gibi davranılmanın çok gülünç oldugunu söylemek ister ve elemelere katılan seçilen ve ya seçilemeyen tüm grupları yürekten alkışlarım 😉...