A due Carmen'in bu konuda yazdığı bütün mesajlar, bu polemiğe daha fazla devam etmek istemediğinden kullanıcısı tarafından silinmiştir...
_DreamofStyks_ demiş ki:Evet ordaki tüm dinleyiciler + 12 grubun hepside aynı düşüncede o zaman 4 kişi müzikten anlıyo geri kalan yüzlerce insanın biri bile anlamıyo müzikten, bi imkanımız olsada 13 grubun şarkılarını altalta koysak şöyle bi herkes dinlese bakalım kalkıp şimdiki gibi ahkam kesebilcek misin, neyse sen istersen yüzyüzede konuşuruz herzaman ben bi problem göremiyorum
DEP_REM demiş ki:kimse kimseye sen detoneydin sen çoşturmadın ben çoşturdum bu benim hakkım sen kimsin gibi tabirler kullanamaz bu çok amatörce ve saygısızca bir davranış...
Müzik yapan insanlarız ve yaptıgımız işten keyif almak için ugraşıyoruz..
Biz Ankaralı gruplar yarışma finalinde her sahneye çıkan grubun sırtını okşayıp "hadi koçlarım göreyim sizleri" diyerek sahneye yolladık indigindede birbimize olan motiveyi asla kesmedik..
Varsın yarışma olsun varsın başka bir isim altında olsun her şeyden önemlisi dostluk ve arkadaşlık...
hırsınıza yenilmeyin!...
_DreamofStyks_ demiş ki:verilen kararın yanlışlığını veya doğruluğunu bırakalımda dinlemiş olanlardan alalım..
cihanyum demiş ki:eskişehirden erken gitmek zorunda kalmasaydık da dinleseydik herkesi keşke ya canım sıkıldı ona şimdi ne güzel taş gibi gruplar vardı orda 🙂
oeaue demiş ki:wayyy ben de finaldeyim =) "Özgecan". ii de bişey sorucam ben parçamı ewimde tek başıma gitar çalıp sölemiştim finalde napıcam grup yapıp katılsam olur mu acaba? Fikri olan war mı?
Ver yansını bırakıp dinleyenlerden yorum alalım 😉_DreamofStyks_ demiş ki:Eğer İzmir&Akdeniz elemeleri zerre kadar adaletliyse ben müziğin "m"sinden bile anlamadığımı kabul edicem...Verilen karara ne Aydın'daki öğrenciler ne otobüsteki hiçbir grup inanamadık ilk önce...Kesinlikle kendimden bahsetmiyorum hadi ben solo gitarım formatım farklı falan ama orda HIV vardı, Enderin vardı ve aklıma gelmeyen bir iki tane daha vardı insanların bu gruplarda nasıl coştuğunu çekilen videolarda görmeniz lazım...
Kaldı ki zaten ben bunları bi tarafımdan sallıyosam bile o videolar nasıl olsa ellerimize geçicek herkes izleyip görücektir eminim neyin ne olduğunu...!
+ Olarak istanbuldan ve ankaradan bi ton grup seç gel izmirden 1 tane grup seç oda full detone...
Geçen sene nokiasupersounda da aynı şey oldu bu sene roxyde 1 seçilmedi arkasından Unistarın bu kadar muhteşem izmirli grupların içinden kalkıpta kimsenin akının ucundan bile geçmiceği bir karar alması Türkiye'de müzik işlerinin nasıl yürüdüğünü bizlere çok iyi gösterdi...
(Ayrıca belirtmek isterim ki Akay olsun Umut olsun her türlü yardımımıza bıkmadan koşturdular, pedal board bile yaptılar orda pratik olarak hepsine çok teşekkür ediyorum, herkesin bir adet bence Umut ve Akay'ı olsa kimsenin problemi kalmaz =D )
aktifkedi demiş ki:ama 7 grup finale kalıyor nasıl iş bu çözemedim.
finale kaln tüm arkdaşlara başarılar dilerim.