4.27(marooned'u çalıyor) olsun 6.50 (coming back to life'ı çalıyor) olsun..kelimeler kifayetsiz.Ton denildiğinde parmakla göstereceğim adamlar gilmour,brian may,yavuz çetin,john mayer ve akın eldes'tir
Bu arada coming back to life'ın sözlerine bakın içiniz acır.Bu adam yazdı bu şarkıyı,diğer pek çok floyd şarkısı gibi
Adamsın gilmour.
Kirk Hammett'la kıyaslamıcam.Zira biri 5 yaşındayken diğeri Pink Floyd'da çalıyodu.
Bu arada 16 yaşındayken önüme pink floyd kaseti konduğunda ''bi ... git olum yaaa bunu mu dinliyosun'' dediğimi hatırlıyorum kardeşime.Walkmanindeki şarkı da ''shine on you crazy diamond''dı.Kafama s..ayım.O dönemler hep slayer,manowar,sepultura vb..Nerden bakılsa 2 yıl kaybettim o işlerle.Gençlik işte.İnsan bazen hata yapabiliyor gençler.Bişeyleri anlayabilmem için yılların geçmesi gerekti tabi ama kendi kendimize oturttuk tonumuzu sonuç olarak.Bula bula,dinleye dinleye,deneye deneye.Kaç gitar kaç pedal kaç amfi geçti elimizden.
Ben geçen 13 yılın sonunda diyebilirimki bir david gilmour daha bulamayacağız.
Bakın aynı şeyi şu adam için de söylüyorum.Ölmeden sahiplenin bu adamı gençler,yakında ölecek sanırım öyle hissediyorum hep onla karşılaşınca,çok çöktü.70'inde.İnşallah saçmasapan bi 6.hisse sahibimdir.