bu spesifik değil de ucube olmuş be abi bu nedirSpesifik ve güzel görünüşlü gitarları paylaştığımız bir seri başlatıyorum hadi bakalım belki çok farklı gitarlar görebiliriz
180037 eklentisini görüntüle
Yok ya güzel duruyor bence farklılıklar iyidirbu spesifik değil de ucube olmuş be abi bu nedir
al o zaman farklılık reyizYok ya güzel duruyor bence farklılıklar iyidir
Bence bu da hoş duruyor ben beğendim sadece çalmak pek mümkün değil
omega 5, yenur.
Tam Konya merkez konserinde çalmalık🤣
şu gitar çatır çatır tel yerKramer Grim Reaper
(Aynı isime sahip grup için üretilmiş bunu nasıl çalıyorlar bilmiyorum)
Kramer-Floyd Rose Triax180055 eklentisini görüntüle
Kramer-Floyd Rose Enterprize
Herhangi bir forum üyesinin bunların fiyatını gördükten sonra el sürebileceğini düşünmüyorum.şu gitar çatır çatır tel yer
burada professional ağabeylerimiz var hepiciği zengin.Herhangi bir forum üyesinin bunların fiyatını gördükten sonra el sürebileceğini düşünmüyorum.
Hocam yurtdışı fiyatları bile felaket(9995$ civarı) Türkiye'de vergilerle beraber kaç lira olacağını merak etmek bile istemiyorum TRde olan profesyonel modeller alınabilir ama bu başka bir şey normal değil yani savaş suçu gibi bir şey😍burada professional ağabeylerimiz var hepiciği zengin.
o zaman lafım geri 😀 ki bunları bedava verseler duvara asmak için bile almam 😀Hocam yurtdışı fiyatları bile felaket(9995$ civarı) Türkiye'de vergilerle beraber kaç lira olacağını merak etmek bile istemiyorum TRde olan profesyonel modeller alınabilir ama bu başka bir şey normal değil yani savaş suçu gibi bir şey😍