la JediMaster-Revan
Tüm oyunlar var mı eski yeni?
var ise ben arkadaşı yollayacağım oraya 🙂
Tüm oyunlar var mı eski yeni?
var ise ben arkadaşı yollayacağım oraya 🙂
DaRkShInE demiş ki:ama 3.bölümde çok fazla şeyi açık bırakmışlar mesela coruscant'a ne oluyo 4. bölümde gökten zembille inmiş(ki inmiş değil hala gökte duruyo🙂 gibi death starda başlıyo ve benim yıllardır merak ettiğim bişey war stormtrooperlar klonlardan gelmiyo diye biliyorum ben ama çoğu kişi klonların yeni ekipmanlı hali diyip geçiştiriyor benim bildiğim stormtrooperlar normal insan evladı imparatorun emrine girmek için ya beyinleri yıkanıyo ya da imparatorluk güçlerine kendi rızalarıyla katılıyorlar zaten o yüzden luke ve solo stormtrooperlarla çok uğraşma ihtiyacı duymuyorlar çünkü onlarda senin benim gibi insan geliştirilmiş süper askerler diiler diye biliyorum ben
Stormcrow demiş ki:DaRkShInE demiş ki:ama 3.bölümde çok fazla şeyi açık bırakmışlar mesela coruscant'a ne oluyo 4. bölümde gökten zembille inmiş(ki inmiş değil hala gökte duruyo🙂 gibi death starda başlıyo ve benim yıllardır merak ettiğim bişey war stormtrooperlar klonlardan gelmiyo diye biliyorum ben ama çoğu kişi klonların yeni ekipmanlı hali diyip geçiştiriyor benim bildiğim stormtrooperlar normal insan evladı imparatorun emrine girmek için ya beyinleri yıkanıyo ya da imparatorluk güçlerine kendi rızalarıyla katılıyorlar zaten o yüzden luke ve solo stormtrooperlarla çok uğraşma ihtiyacı duymuyorlar çünkü onlarda senin benim gibi insan geliştirilmiş süper askerler diiler diye biliyorum ben
evet Stormtrooperlar bilindik yoldan dünyaya ayak basıyorlar hepimiz gibi 🙂
Coruscant'a bişey olmuyor imparatorluğun merkezi oluyor
6. bölümün extended versiyonunda kutlamalar yapılırken coruscant'ı gösteriyor Palpatine'in heykelini falan yıkıyorlar hatta
varnienturi demiş ki:Bu arada "kötülüğün Labirenti" kitabını okuyanınız var mı?
Stormcrow demiş ki:Valla ben filmci Star Wars çulardan olduğumdan film dışında yapılan açıklamalar çok fazla ilgilendirmiyor beni isterse hayatın anlamını çözsünler 🙂
sen pek tatmin olmadın galiba 😉
DaRkShInE demiş ki:Ya arkadaşlar niye bu kadar hoşgörüsüz bakıyosunuz olaylara.Orda yazan olaylar türk Star Wars severlerin uydurdukları şeyler değildir tam tersi hepsi George Lucas tarafından ilk üçlemeden sonra yazılmıştır ki genişletilmiş evren "saçmalığı" görüp görebileceğiniz çoğu senaryodan daha geniş ve daha kapsamlı olmasını sağlamıştır.Remnant birlikleri(yani eski imperiallar) yaşamış en güçlü güç kullanıcılarını tekrar klonlayarak bunların kendilerine katılmasını sağlamaya çalışmışlardır.İmparator bu sayede "dirilmiştir" ona bakarsan luke'u ve anakin'i de klonladılar.İmparator tekrar yenildikten sonra jediların sayısı ve gücü daha da çok artmıştır ve evet luke'un her zaman karanlık tarafa eğilimi vardı ama daha sonra tekrar light side'a geçiyor yani bunları hiç kimse sıkmıyor bizzat yaratıcısının fikirleri bunlar.
JediMaster demiş ki:Aptal olduklarının ve bunların çoğunu Lucas'ın yaratmadığının en iyi kanıtı çoğu olayın birbiriyle çakışmasıdır.
JediMaster demiş ki:Filmler dışında yapılan çoğu şey bariz olarak para ve popülerlik içindir.Bitti.
nienturi demiş ki:JediMaster demiş ki:Aptal olduklarının ve bunların çoğunu Lucas'ın yaratmadığının en iyi kanıtı çoğu olayın birbiriyle çakışmasıdır.
Filmlerde hiç çakışma olmuyor mu?
JediMaster demiş ki:Filmler dışında yapılan çoğu şey bariz olarak para ve popülerlik içindir.Bitti.
Filmler zaten imarethane zihniyeti ile para kazanma niyeti olmadan yapılan şeylerdir değil mi? 🙂