Star Wars deyince aklıma ilk Cem Yılmaz ve ışın kılıcı geliyor :?
her yerde ben 😀fleez demiş ki:Zorla izlemiştim biraz..Ama güldüm hep ya...Sinirlerimi bozuyor bu film özel bir nedenden dolayı....Çok önyargılıyım bu seriye karşı , çook...
ya starwars mu benmi dicem?? yok yok demicem,ne olur ne olmaz 🙂 :roll: :arrow: 😢darthseth demiş ki:her yerde ben 😀fleez demiş ki:Zorla izlemiştim biraz..Ama güldüm hep ya...Sinirlerimi bozuyor bu film özel bir nedenden dolayı....Çok önyargılıyım bu seriye karşı , çook...
yahu aşkımcımcım, ne var ki bunda. ne güzel seri. hatta ben 1-6 serisini komple alacağım ve birlikte oturup 12-13 saat boyunca izleyeceğiz.. nihahaha
JediMaster demiş ki:Ep-6 da Ewok lar tüm serinin en saçma ve en sıkıcı olayıdır.Sen kalk koskoca imparatorluk zırhlılarını taşla sopayla alaşağı et!
olabilir mi ya böyle bir saçmalık?? Adam gibi bişeylerden yardım alsalardı, ne biliyim Wookiee'ler olurdu mesela ama Ewoklar resmen yamyam kabilesi! böyle dünyevi birşeyi de nasıl SW evrenine soktuysa Richard Marquand, ona da iyi bayramlar diliyorum buradan.Chewbacca'nın tarzan narası atması olayı bitirdi zaten bende.Tatooine ve Jabba'nın sarayındaki sahneler de gereğinden fazla uzatılmıştı,onların yerine daha Star Warsvari şeyler konulabilirdi.tek iyi olan uzay savaşları,dagobah ve Luke'la vader&imparatorun kapışmasıydı.Empire Stikes Back'e bakın,hiç Star Wars filmi izlememiş birine tavsiye edceğim ilk film."Star Wars işte budur!"diyeceğim ilk film.SW evreninin -görsel olarak- yansıtılmış en iyi hali.Hikaye ve senaryo olarak iyi olsa da RoJ'da çoğu sahnede bundan eser yok.Ahh, ah! Irvine Kreshner çekecekti o filmi ki...
JediMaster-Revan demiş ki:Force scream kullandığı konusunda haklı olabilirsin ancak bence Mace'in etkilenmemesinin sebebi, kılıç tekniği değil fakat force'taki üstünlüğüdür.Zaten kılıç tekniğinin iyi olmasını sağlayan da force'taki üstünlüktür.
Atalay demiş ki:JediMaster demiş ki:Ep-6 da Ewok lar tüm serinin en saçma ve en sıkıcı olayıdır.Sen kalk koskoca imparatorluk zırhlılarını taşla sopayla alaşağı et!
olabilir mi ya böyle bir saçmalık?? Adam gibi bişeylerden yardım alsalardı, ne biliyim Wookiee'ler olurdu mesela ama Ewoklar resmen yamyam kabilesi! böyle dünyevi birşeyi de nasıl SW evrenine soktuysa Richard Marquand, ona da iyi bayramlar diliyorum buradan.Chewbacca'nın tarzan narası atması olayı bitirdi zaten bende.Tatooine ve Jabba'nın sarayındaki sahneler de gereğinden fazla uzatılmıştı,onların yerine daha Star Warsvari şeyler konulabilirdi.tek iyi olan uzay savaşları,dagobah ve Luke'la vader&imparatorun kapışmasıydı.Empire Stikes Back'e bakın,hiç Star Wars filmi izlememiş birine tavsiye edceğim ilk film."Star Wars işte budur!"diyeceğim ilk film.SW evreninin -görsel olarak- yansıtılmış en iyi hali.Hikaye ve senaryo olarak iyi olsa da RoJ'da çoğu sahnede bundan eser yok.Ahh, ah! Irvine Kreshner çekecekti o filmi ki...
Yani dünya evrende değil mi? 🙂 Ewoksa Ewok işte. Eskiden bir muhabbet geçerdi arkadaşlar arasında: Çok çok üstün matematik bilen 2 ile 2 yi toplayamazmış... Teknolojiye karşı sadece ilkel araçlarla akıl karşı karşıya geliyor. Aslında gayet te mümkündü ve E6 da bunu gördük.
nienturi demiş ki:JediMaster-Revan demiş ki:Force scream kullandığı konusunda haklı olabilirsin ancak bence Mace'in etkilenmemesinin sebebi, kılıç tekniği değil fakat force'taki üstünlüğüdür.Zaten kılıç tekniğinin iyi olmasını sağlayan da force'taki üstünlüktür.
Hayır böyle değildir. Onun etkilenmeme sebebi Windu'nun alnının teriyle jedi olmasıdır. Ancak "abi bak bu bizim yiğen, yapıver kaydını, neyse gühanımız veriririz", "Dayı ben geldim, Himmet Ağbeyiminde selamını getirdim, beni jedi meday neyin yapacakmışsın", "İyi akşamlar ben milletvekili filancanın oğlu falancayım. Bizim bir kayıt işlemi vardı da, aslında ilk tercihim burası değildi ama işte kazanamayınca ilk yıl, sene kaybetmemek için bu sene sütçü imam ünv. müh.mim. fakültesi jedi sanatları meslek yüksek okulu (2 yıllık) 2. öğretimini de yazayım dedim" şeklinde jedi kabul eden bir sistem olduğu için torpilsiz Mace herifle kapışabilirken, diğerleri anında böğrüne kılıncı yiyiyor. Olay açık...
🙂
Atalay demiş ki:JediMaster demiş ki:Ep-6 da Ewok lar tüm serinin en saçma ve en sıkıcı olayıdır.Sen kalk koskoca imparatorluk zırhlılarını taşla sopayla alaşağı et!
Yani dünya evrende değil mi? 🙂 Ewoksa Ewok işte. Eskiden bir muhabbet geçerdi arkadaşlar arasında: Çok çok üstün matematik bilen 2 ile 2 yi toplayamazmış... Teknolojiye karşı sadece ilkel araçlarla akıl karşı karşıya geliyor. Aslında gayet te mümkündü ve E6 da bunu gördük.