Öyle müşterilere hiçbir stüdyo insan gibi davranmaz ki, haklı olarak. Stüdyoya giren adamın da biraz edepli olması lazım. Ancak bir güruha duyulan nefretin acısı diğer müşteri ve gruplardan çıkarılmamalıdır.
Sevgiler...
Sevgiler...
the_reddish_blue demiş ki:walla ben kutuya 3-4 senedir gidiyorum adamlarıda hiç tanımazdım,ama şunu öğrendim edepsizlik yapana haddini bildiriyorlar.Şöle bi olay oldu bizden önceki bi grup çıkmadan önce ordaydık,a stüdyosunundaki pedalın başını deriyi delip içine kadar sokmuşlar,zillerin biri çatlamış,bide tipin birinin kız arkadaşı amfinin üstünde tepiniyordu,sorarım size böyleleri ile bir günde en az 20 kez karşılaşan insanlardan hala sempaati,sanatsal sohbet,y.şaklık gibi şeyler nasıl beklersiniz,beğenmeyen gitsin başka yerlere çünkü bahsettiğiniz alternatif studyolar sinek avladıkları için isterseniz g.tünüzü bile yal.lar bence ,siz gidinde bizde boş yer bulalım,bu arada B tarafında kayıt harika olmuş saol KUTU STUDYO
the_reddish_blue demiş ki:walla ben kutuya 3-4 senedir gidiyorum adamlarıda hiç tanımazdım,ama şunu öğrendim edepsizlik yapana haddini bildiriyorlar.Şöle bi olay oldu bizden önceki bi grup çıkmadan önce ordaydık,a stüdyosunundaki pedalın başını deriyi delip içine kadar sokmuşlar,zillerin biri çatlamış,bide tipin birinin kız arkadaşı amfinin üstünde tepiniyordu,sorarım size böyleleri ile bir günde en az 20 kez karşılaşan insanlardan hala sempaati,sanatsal sohbet,y.şaklık gibi şeyler nasıl beklersiniz,beğenmeyen gitsin başka yerlere çünkü bahsettiğiniz alternatif studyolar sinek avladıkları için isterseniz g.tünüzü bile yal.lar bence ,siz gidinde bizde boş yer bulalım,bu arada B tarafında kayıt harika olmuş saol KUTU STUDYO
Yukarıda dev puntolarla "Stüdyo Kutu (TEPKİ)" yazıyor. Siz de hala kendi reklamınızın peşindesiniz. Üstelik ikinci bu. Bir stüdyocu olarak stüdyoculara saygınız yoksa, bari buradaki kullanıcılara saygınız olsun. Zaten bir başlığınız var ve oradan yazıyorsunuz bilgilendirmelerinizi. Haksız rekâbettir bu yaptığınız. Reklamın da bir ahlakı vardır.ardaaa demiş ki:arkdaslar STUDYO KUZGUN SADECE 1 EKIM PAZAR GUNUNE OZEL OLARAK 12.500 LIRA OLMUSTUR SINIRSIZ HUCUM KAYIT YAPILIR..YARINA BEKLIYORZ HERKEZLERI...
DIKKAT:sadece belırtılen tarıh arasında yapılmaktadır...
[email protected]
burdan ulasabılırsnz...
no:3124172585
mıthatpasa cad 72/b