bungula demiş ki:Sıkıldığım tek kitabı 'çocuklar ve kadınlar'
carolgerber demiş ki:bungula demiş ki:Sıkıldığım tek kitabı 'çocuklar ve kadınlar'
önce çocuklar ve kadınlar
aslında o kitapta fena değildir ama doğrusunu söylemek gerekirse ben tamamını okuyamadım.
Dorfmeister demiş ki:İstanbul'un nazım planı'nı okuyorum bu aralar. yazım tarzı çok keyif verici... ayrıca çok doğru tespitler yaptığını düşünüyorum
durukan demiş ki:bence abartıldığı kadar iyi degıl asla bir cemal sureyya,ahmet arıf tadı yakalatmayan bahar geldi,kuşlar uçuyor,martı,böcük v.b ifadeleriyle sıkan daha hard daha dokunaklıları daha gerçekleri tercihimdir ve bence asıl şiirde güzeli gösterenden ziyade kötüyü acıyı işaret edendir bizde bu sayede iyinin güzelin farkını düşünerek kavrayabiliriz yani aklımızı karıştırandır şiir...
bilet demiş ki:sevmiyorum bu adamı. yaptığı şeyler özgün değil. unutulmuş hikayeleri anlatıyor sadece. araştırmalarına bir şey diyemiyorum, adam bu işi gerçekten iyi yapıyor ama bence yazar ya da şair diye nitelendirilemez. eğer o anlattığı hikayeleri tamamen kendisi uydurmuş olsaydı o zaman her şey değişirdi.
yaratıcı değil bu adam sadece iyi bir kaşif.