Bu ilan aynı fiyat ile tekrar yayındaydı geçenlerde, şimdi kaldırılmış yine 😅
Bu ilan aynı fiyat ile tekrar yayındaydı geçenlerde, şimdi kaldırılmış yine 😅
Elektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da
Satılık sıfır ve ikinci el Elektro Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com
Dostlar sizden ricam bu gitarın fotoğrafları başka bir siteden alınma mı? Ben anlamıyorum
Solak gitarı alıp sağa çevirmiş çakal 🙂Tamam buldum.
LEFT HANDED 2013 GIBSON LES PAUL STANDARD PREMIUM PLUS ICED TEABURST AAAA LEFTY | eBay
Find many great new & used options and get the best deals for LEFT HANDED 2013 GIBSON LES PAUL STANDARD PREMIUM PLUS ICED TEABURST AAAA LEFTY at the best online prices at eBay! Free shipping for many products!www.ebay.com
Eleman tokatçı çıktı. Aman bulaşmayın. 2 gün sonra geleceğim, kaparo gönderin diyor.
Tamam buldum.
LEFT HANDED 2013 GIBSON LES PAUL STANDARD PREMIUM PLUS ICED TEABURST AAAA LEFTY | eBay
Find many great new & used options and get the best deals for LEFT HANDED 2013 GIBSON LES PAUL STANDARD PREMIUM PLUS ICED TEABURST AAAA LEFTY at the best online prices at eBay! Free shipping for many products!www.ebay.com
Eleman tokatçı çıktı. Aman bulaşmayın. 2 gün sonra geleceğim, kaparo gönderin diyor.
Gerçek fotoğraftaki sertifikalari kitapçıkları nasıl yok etmiş acaba
Belki benim saflığım ama genellikle ürünüme direk satacağım fiyatı koymayı daha mantıklı buluyorum.en azından satıcı dürüst çıktı bilgisizlikten öyle vermiş 🙂
Elektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da
Satılık sıfır ve ikinci el Elektro Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com
Önceki sahibi bir ay önce manyetikler sahte ve gitar gerçek Epiphone değil demişti ilanda, ilana koyan şahıs bundan hiç bahsetmemiş galiba gitarı kaktırma peşinde.
Gitarın kendisi şüpheli ancak manyetikleri %100 sahte ve Çin üretimi, satan kişi bunu belirtmemiş.Evet,bu gitar uzun süredir satıştaydı.Sahibi replika olduğunu sonradan ekledi.Ancak yanlış bilmiyorsam bu modelin seri üretime geçmeden önce yapılan çeşitli renklerde üretilmiş prototipleri var.Bu gitar onlardan biri de olabilir.