Çok ilginç. İlk defa bu renk SX gördüm. Bir yanlışlık var mı?
Bu fotoğrafları nereden almış, biliyor musunuz? Geçen sefer Reverb'dendi 😄 .Derya Hanım, ne yapıyorsunuz?
Ula bi de benim pedal ilanlarının üstüne gelmiş, benimkiler de Zonguldak'ta. Millet "örgüt mü ulan bunlar" diye düşünüyordur...
İlanlar çok uygun fiyatlara ama fotoğrafların hepsi alıntı bu ay üye olmuş, ad soyad şüpheli. Bir de dolandırıcılardan alışık olduğumuz "Dolar uçmuş gitmiş herkes krediyle geçinirken müzik fazla lüks benim için." tarzı bir ajitasyon eklemiş açıklamaya ne gerek var. Aynı zamanda İstanbul içi deneyerek alabilirsiniz diyerek güven vermiş. (Şehir dışındayım, taşındım vs. muhabbeti yaparsa %100 dolandırıcı)
Satıcıdan ürünün fotoğraf ve videosunu istemeli ve hatta İstanbul içindeyseniz gidip denemeli.
Genelde taşradan ilan açılıp Istanbul dolandirilirdi, şimdi ise Istanbul'dan taşra dolandırılmak isteniyor demek ki. Reverse dolandiricilik 😁
Hocam yazıdan önce adam Çin'den kargoyla gelen patpatlı naylonu koymuş, bir de akustik gitar için demiş. 😀Gitar - Seymour Duncan Manyetikler sahibinden.com'da - 824800455
Seymour Duncan - sahibinden.comwww.sahibinden.com
Arkadaşlar bu sahte mi? Manyetikler üzerindeki seymour duncan yazısi aşirı parlak görünüyor ve sahte gibi duruyor, sizce nedir durum?
Hee amerikadan aldım derken amerikadayken aliexpressten sipariş ettim demek istiyor sanırım 😀Hocam yazıdan önce adam Çin'den kargoyla gelen patpatlı naylonu koymuş, bir de akustik gitar için demiş. 😀