Fotoğraflardan anladığım kadarıyla, satıcıya katılıyorum abanoz ağacının kendi deseni olma ihtimali var.Yakın zamanda bir elektro gitar alacağım için derin araştırmalara girdim. Bir süredir almayı çok istediğim, ilanını da aşağıda belirttiğim gitara denk geldim.
Schecter C-1 Elektro Gitar (Apocalypse Red Reign) - En Uygun Schecter Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 1033594068
Büyüsüne kapıldığım için ilk etapta görememiştim ancak sonradan fark ettim ki klavye üzerinde çizgi çizgi renk değişimleri var. Çizik midir, kimsayal bir madde ile temas sonucu mu öyle oldu yoksa farklı bir klavye mi takıldı bilemem. Bilmediğim için de ilan sahibine bilgisi olup olmadığını sordum zira ilan detayında belirtilmemiş ve ilk mesajında gitarın sıfırdan farksız olduğunu söylemişti. Cevabı sadece ağacın deseni oldu. Abanoz klavye ve ağaç deseni... Söz konusu kişi bir studyonun sahibi olduğu için az çok bilgisi vardır diye düşünüyorum. Amacım ilan sahibine çamur atmak, linç etmek vb değil. Almadım gitti zaten. Şüphe uyandırdığı için gitara yeni başlayacak ve ikinci el gitar alacak arkadaşlar adına konuya dikkat çekmek istedim.
Bunun dışında, eski sahibi klavye temizliği için kullandığı bir maddeden dolayı siyah boyayı attırmış olabilir.
Her iki olasılıkta sorun edilecek bir şey değil.