E tabi "Deniz Demiröz takımlı" gözlük 🙂müzisyenler hakkında abuk sabuk yorum yapmayın bi kere sadece gözlükleri 80 bin eder ağa🤣
Marshal Kafa kabini de satıyor yine gereksiz pahalı bir tutara.https://www.sahibinden.com/ilan/ikinc... bu ilana biri bakabilir mi? Deniz Demiröz'ün Gibson les paul classic gitarı. Belgeleri eksik gibi geldi tarih yok. Japonca belge var. 300 bin lira çok para. Bu Gibson les paul gerçek mi? Anlayan arkadaşlar fikir verebilir mi?
Tüm ekipmanı fahiş fiyatlarla elden çıkarıp müteahhit liğe başlayacak sanırım. 😝Marshal Kafa kabini de satıyor yine gereksiz pahalı bir tutara.
Ama bu gitar ✨Deniz Demiröz çalımlı ✨Dorede sıfır gibson les paul classic 198 bin lira. Deniz Demiröz 300 bin lira satıyor. 2.el yıllarca kullanılmış bir de gitarının gövdesinin alt tarafını vurmuş gitarda vuruk var. Ben olsam pahalı 2 el almam doreden sıfır kullanılmamış gitar alırım. Hem daha ucuz sıfırı.
Amfiyi de satıyormuş. Toplu alımda indirim sorun 🤣Ama bu gitar ✨Deniz Demiröz çalımlı ✨
🙄🙄🙄
Malmistin reyiz baya kullanıyor bu amfiyi diye biliyorum. Ama fiyat olarak tabi en az iki kat çekmiştir o ayrı 😂Yurtdışında pek itibar edilmeyen üvey evlat Marshallardan birisi 2000tsl ler. Most hated Marshalls diye ararsan illa ki adı çıkar. Handwired Marshall fiyatına birine çakmaya çalışıyor heralde memlekette amfi olmayınca. Vantilatörü saçlara verip webcamde solo çaldığı videolardan beri kendisine kıl olurum zaten tipitip
Amfiyi de satıyormuş. Toplu alımda indirim sorun 🤣
Kendisine ünlü filozof Hande Yener'den "kendine dev aynasında değil, boy aynasında bi bak" sözlerini itaf ediyorum 🤣Official yazmış bide ismine vitaminsiz 🤣
600 takipçisi olan adam bile ofişıl yazıyor ya memlekette amk kim seni niye kopyalasın 😀Official yazmış bide ismine vitaminsiz 🤣
Mükemmel entonasyon için diyolar hocam
Mükemmel entonasyon için diyolar hocam