Clup41hotel 10 Temmuz 2025 #21 tamamen zevk meselesi fakat ses karakterini beğendiğim kişilerde M. Shadows ve corey taylor
lemavora 10 Temmuz 2025 #22 Axl Rose - Robert Plant'tir benim için. Seçimlerim her zaman biraz aykırı olmuştur.
Hakan Baysal 11 Temmuz 2025 #24 Burce Dickinson, Freddie Mercury, Rob Halford, Dio, AFD dönemi Axl, Eric Martin(Mr. Big), Eric Adams, Eddie Vedder, Myles, Corey, James Hetfield.
Burce Dickinson, Freddie Mercury, Rob Halford, Dio, AFD dönemi Axl, Eric Martin(Mr. Big), Eric Adams, Eddie Vedder, Myles, Corey, James Hetfield.
I ilker Cumartesi 20:24 #28 Albümde değil de canlı konserinde( özellikle akustik-doğala en yakın durumlarda) kulağımdan girip kalbimi bulabiliyorsa o vokal iyi vokaldir...
Albümde değil de canlı konserinde( özellikle akustik-doğala en yakın durumlarda) kulağımdan girip kalbimi bulabiliyorsa o vokal iyi vokaldir...
Ozzfish Dün 00:06 #29 Freddy Mercury, Mike Patton, Corey Taylor, belki 80ler sonu Axl Rose, Robert Plant,
Can Çelik Dün 00:58 #31 Şahsen tenor aralıkta ve hırıltılı (ing. raspy) söyleyen vokal seviyorum. Bu kritere göre listem: 1 - Mark Boals 2 - Daniel Heimann (Underratedların kralıdır bu adam) 3 - Sebastian Bach 4 - Matt Barlow 5 - Joe Elliott
Şahsen tenor aralıkta ve hırıltılı (ing. raspy) söyleyen vokal seviyorum. Bu kritere göre listem: 1 - Mark Boals 2 - Daniel Heimann (Underratedların kralıdır bu adam) 3 - Sebastian Bach 4 - Matt Barlow 5 - Joe Elliott