Bana fazla kendini yırtıyormuş gibi geliyor, bir noktadan sonra tahammül edemiyorumVokalde derin vibratoları duyunca işte bu diyorum ben de. Aklıma ilk gelen örnek Bruce Dickinson. Konserini izlediğimde gitar, davul, vs. odaklanmadan sadece vokale odaklandığım tek sanatçıdır.
Zevk meselesi aslında. Rock vokalde vibrato çok da popüler değil belki ondan öyle hissetmişsinizdir. Kendi solo albümlerinde çok yerinde kullanıyor ama.Bana fazla kendini yırtıyormuş gibi geliyor, bir noktadan sonra tahammül edemiyorum
Solo albümlerinde farklı birine dönüşüyor adeta. Çok tutarlı ve yerinde kullanıyor, özellikle Chemical Wedding'de.Zevk meselesi aslında. Rock vokalde vibrato çok da popüler değil belki ondan öyle hissetmişsinizdir. Kendi solo albümlerinde çok yerinde kullanıyor ama.
Bir dakika, siz bunu nereden biliyorsunuz? İngiliz Ritchie Blackmore'un Rainbow grubuna solist olarak Neco'yu entegre etme düşüncesi de bu durumu tasdik etmektedir. "En iyisi o" teklifi reddetse de gördüğünüz gibi sonradan bir selam çakmayı ihmal etmedi ↓↓179381 eklentisini görüntüle
İngilizlere göre, vokal anlamında dünyanın en iyisi Neco'dur.
Neco'nun harflerini tek tek İngilizce okursanız, siz de "en iyisi o" gerçeğini kabul etmiş olursunuz.
Amcanıza afiyet diliyorum. Konser sırasında elleri büyük ihtimalle profil fotoğrafınızdaki gibi bir hal almış olacak ki, o an yanağıyla kurtarmaktan başka seçeneği kalmamış.Şurdan biliyorum;
Cevdet amcam, Neco'nun davulcusuydu. Son kez, 78'de Neco'nun Vefa Stadı konserinde çaldı. Ama aynı gün statta Vefa-Karagümrük maçı da vardı.
Amcamın, davul solosu sırasında yanağıyla kurtardığı penaltı hâlâ konuşulur...