Ton güzel olmuş bence.GT2 zaten mükemmel bir alet ancak yanına eq alman da çok iyi olmuş.Zaten o alete şart eq.Tonu parlaklaştırmada çok işe yarıyor.Tonda biraz Satriani-Vai arası birşey hissettim ben 🙂
JediMaster-Revan demiş ki:Ya gt2 güzel alet iyi yapmışsın da, şu ekipman olaylarını fazla kafaya takma bence.Marty Friedman boss gt6 ile inanılmaz tonlar alan bir adam mesela.Bu işe kafayı bir taktın mı tabiri caizse manyağı oluyorsun, rüyalarına giriyor adamın.
Skyrunner demiş ki:Valla amma ilginç jedaynayt,
Tam bende bu soruyu sormak için girdim senin sorunu gördüm olmaz bu kadar bende aynı şeyle karşılaştım bilen yaşayan varmı diye soracaktım.
Evet aynı sorun bende de oldu hemde orjinal GT2 de. Bir tane Boss OS-2 yi GT2 den önce bağladım. GT2 nin tüm drivelerını kıstım clean e getirdim modu da ama çok kötü bir ses aldım. Mantığım şu olmuştu. Eğer bu preamp ise clean deyken başka distortion pedalları da bağlayabilmemiz lazım ama olmadı. Ne yani ben illa şimdi GT2 nin drive ını mı kullanmak zorundayım besleme ve değişik sesler için başka distortion bağlayamayacakmıyım buna. Eğer böyleyse bu çok kısıtlayıcı bir özellik. Deneyen başarılı olan varmı hiç arkadaşlar. GT2 ile harici bir distortion pedalı bağlayıp iyi sonuç alanınız varmı?