Skyrunner demiş ki:Birara kaybolduk ortadan sansamp başlığı diplere düşmüş. Benden başka sansamp kullanan yokmu acaba? 😢
Aşağıya yeni bir ses örneği koydum. Sansamp GT2 meraklılarına basit bir hız ve sansamp birlikteliğinden ortaya çıkan sonucu koydum. Ben hala böyle sıkı tonları bu kadar net, parlak ve kaliteli driveları başka bir preamp tan alamadığımı iddia ediyorum. Pod XT te tappinglerime böyle güzel cevap alamıyordum. Verdiğim linkte davul ve solo gitar hariç hiçbirşey yok. Dikkatinizi çekerim bu kadar sert drive la solo atarken notalar tane tane ve temiz ne gürültü ne birşey yani solodaki gürültüleri falan gizeleyecek hiçbirşey yok çıplak sadece solo gitar. Tek kelimeyle mükemmel alet, bu alet öldürecek beni ne diyeyim. 😆 GT2 böyle mükemmelse Sansamp Classic i tahmin bile edemiyorum.
Yeni Sansamp GT2 Ses Örneği
Skull_KruSher demiş ki:Direk bilgisayara girerek nasıl böyle parlak ve temiz ton alabildin? Ben Tri-ac ile direk Line-in den kayıt almayı denedim. Ses rezalet çıktı. Seninkisine çok şaşırdım tertemiz gerçekten.
Sen Amp mikrofonlayarak mı yaptın kaydı ?Öyle gibi geldi(değilse o feedbacki nasıl yaptırabildin benim bilgisayar feedback yapmıyor deliriyorum, sağ elle tele dokunarak yaptırabiliyorum ama seninkisi gibi olmaz tabi o direk gain feedbacki olmuş süper!)
Biraz daha şarkımsı birşeyler yapabiliyorsan veya yapılmış varsa
gönderebilirmisin? Birde Reverbsiz olsa çok makbule geçecek 🙂
Bu arada manyetikler ne? Dimarzio gibi sesi ama :roll:
Direkt PA sisteme girildiği için ben Sansamp'ı sadece amfi simulatörü olarak kullanıyorum. Yani drive'ı tamamen kapatıyorum. Bütün drive olayını OS-2 ile hallediyorum ve muhteşem sonuçlar. Sansamp'ın GT 2'sini de denedim. O da çok iyi ama Classic bambaşka. Ayrıca sahne kullanımı da kesinlikle zor değil.
evet bende tri ac yi bu sebepten aldım sırf clean atayabileyim diye peki yanına ts-9 düşünüyorum booster olması için..ya da önerebileceğin bi pedal var mı "epiphone" proco rat dışında
bi de compressor sustainer alma alternatifi var sanırım..sustain açısından yararlı ama öncelikle hangisini alayım??
hayallerim yikildi yani simdi triacdan yüksek seviyeli bir gain alam1yacakmiyim booster amaçli ek pedal kullanmadan?ya peki gt-2 içinde mi ayni sey söz konusu?