xetryal demiş ki:yener demiş ki:pink olayı nedir ya ben tam bilmiyorum
pink, konseri sırasında teoman'ı sahnenin yakınından uzaklaştırmış.
ya da öyle bir şey.
teoman çok güzel şarkı sözleri yazıyor, ama şu havasından, hal ve harekatından kurtulması gerekiyor.
konser dedin aklıma geldi..adam tatil yaptığım yere konsere geldi.canımız sıkılıyo,biletler de 15milyon,gidelim dedik...ne kadar aptalmışm...sopa gibi bi vücut,sigaradan mahvolmş bi ses ve elinde birasyla işte teoman!!! tüm konser boyunca böğürdü!!arada sesi gitti!seyircyle iletişimi sahneye fırlayan bi kızı kucağına alması ve şarkı söylerken düzeltiyorum böğürürken elindeki fenerimsi şeyi kafamıza gözümüze tutmasndan ibaretti...konserden çıkan hiç kimse memnun olduğunu söyliyemedi... yani kısaca değmez :!:UzaysIz demiş ki:2 ekim cumartesi günü saat 21 de saklıkentte teoman konseri vardır.. bilet fiyatları snrm belli diil..
yener demiş ki:xetryal demiş ki:yener demiş ki:pink olayı nedir ya ben tam bilmiyorum
pink, konseri sırasında teoman'ı sahnenin yakınından uzaklaştırmış.
ya da öyle bir şey.
teoman çok güzel şarkı sözleri yazıyor, ama şu havasından, hal ve harekatından kurtulması gerekiyor.
teşekkürler bilgi verdiğin için 😉
teoman bu halleriyle daha bir karizma yaptığını sanıyor kendi çapında ama sevenlerinin azaldığını fark etmiyor yada edemiyor.
BLUES01 demiş ki:Ben içimden gelenleri söyleyeceğim lafımı esirgemeyeceğim insanlar yine bana kızacaklar 😆 ..
Teoman senede bir albüm çıkaracak kadar popülerlik kaygısı olan bir insan..Üretimin bu kadar kolay oldugunu sanmıyorum ki hele konu müzikse..
Şarkıları bir kere berbat..çok lalakasız sözler müzik ise bir işkence..
Kendini pop çu olarak tanımlasa belki böyle düşünmeyeceğim ki öyle davranıyor..Ama herşey bir yana rock yapmadıgı kesin..Ukala Ukala tavırlar imaj arayışı içerisinde..anlamak zor..
Saygılar..
UzaysIz demiş ki:bence en iyi albümü ' O ' . teoman da en çok onu sewiyormuş.