teoman yakında konserlerine kimse gitmicek yani o dereceye getiriyor.fanta turnesinde hatırlıyorum şebooood iye çıldırmıştı millet.şeboda kalabalıkla beraber coştu coşturdu vallahi helal olsun şeboma.ama teoman bey sahnede put gibiydi seyirci kendini coşiturmaya çalışsada buzdolabı gibi biri sahnedeyken ne kadar coşulurki yani.oysa şebo sahneden indi kaçkere hopladı zıpladı zıplattı milleti.sohbetine,şakalarına bayılıyorum zaten kalabalıkla şebonun.teoman ne yaptı hiçbirşey.
artık bence şunu anlaması lazım dineleyenler olmazsa teoman kalmaz biter.tamam yetenek onun ama dinletemediğin içinde kalan bir yeteneği kim ne yapsın.birsüre sonra insanı boğar içindekileri anlatamamak insanlara ulaştıramamak.dinleyenleri takmasın elinin tersiyle itsin bakalım nereye kadar gidebilecek böyle.
buarada irtifa kaybediyor sözü benimdi ilk ben söyledim.telif hakkımı istiyorumm 😆
artık bence şunu anlaması lazım dineleyenler olmazsa teoman kalmaz biter.tamam yetenek onun ama dinletemediğin içinde kalan bir yeteneği kim ne yapsın.birsüre sonra insanı boğar içindekileri anlatamamak insanlara ulaştıramamak.dinleyenleri takmasın elinin tersiyle itsin bakalım nereye kadar gidebilecek böyle.
buarada irtifa kaybediyor sözü benimdi ilk ben söyledim.telif hakkımı istiyorumm 😆