E
erk
gerçekten oldukça güzel sözler yazıyor,en azından ben kendi adıma sözlerini beğeniyorum.
😆 😳 😆 çok güldüm ya...Bu adam bir fenomen abicim..Ben ise hep onla dalga geçen hep gıcık kapan gıcık kaptığım için şarkılarını beğensem bile dinlemeyen bir kızcağızdım 😆 😆 😆 Ne olduyssa hadi teo konseri varmış bi gidelim dedikten sonra oldu..Duruşuna tavrına hasta oldum yaaa 😳 Aşık oldum resmen ne tarzdır o ne havadır..Bittim herife orda ama imkansızdı bizimkisi 😆 😆 geyiği bıraklırsak ona şuan hastayım ben teo deyince hoopp diyorum.. 😆 😆 tatlı herif yaaaa 😆 😆everythingispossible demiş ki:Kendisinin yıllar önce bende acaip bir tesiri olmuştu, şöyle ki: Sevgilimle gergindik, biteceğini hissediyordum da konduramıyordum, telefonda çok kırıldığım bir iki laf etti, ağlayarak odama girdiğim saniye şu sözleri duydum "BİR ŞEY SEVMEYE DEÐERSE ÖLMEYE DE DEÐER Mİ?" değmez dedim aradım buluştum ayrıldım sonra da 6 yıl ağladım. Anladım gaza gelmemek lazım öyle hemen 😀
carolgerber demiş ki:eleven demiş ki:kesinlikle özenti bi adamdır kendisi,eskiden şarkı araklıyodu sadece şimdi hal ve hareket de araklamaya başladı!Elinde sigarayla içki şişesiyle sözüm ona mick jager olcak!!Bence hiç bi halt deil olamaz da..
umarım herkes bir halt olur.sigara ve içki şişesini nasıl sadece mick jagger e yordun anlamadım.hem benim bildiğim mick jagger yerinde duramayan,mesela poposunu rahatlıkla gösterebilen br adam.teoman ona mı benzemeye çalışıyor sence.
eskiden şarkı araklıyordu demişsin,eğer bu bahsettiğin küçük,şarkıyı güzelleştirici alıntılarsa haklısın ama sadece bu kadar.
aerosmith-dream on (vur sen beni) zaten esinlenme oarak belirtilmiş ki,belirtilmese hakkaten bu şarkı çalıntı olurmuş,çünkü nakarat kısmının vokali tamamen aynı.esinlenmeden öte görülebilir bu şarkı.iki şarkı da çok güzeldir mutaka dinleyin.
kiss-I was made for loving you (sus konuşma)hakkaten çok güzel bir giriş için yapılmış alıntı.sus konuşmada ki biraz daha uzar gider.bunun dışında şarkıların alakası yok.sus konuşma yı tercih ederim ben kendi adıma.ama kiss in parçası da güzel tabi.
led zeppelin-kashmir (paramparça) bu iki şarkının da dı dı dımpt dı dı dımpt alıntısı dışında hiç alakaları olmadığını zaten dinleyen herkes bilir.kashmir müthiş bir şarkı,paramparça nın da sözleri çok güzel.
nirvana-rape me (hepsi bir ya sonunda)bu şarkının müziği alper erinç e ait zaten.girişi rape me den almış.kötü de etmemiş.smells like teen spirit ve bir iki nirvana şarkısı daha bu girişe yakın girişlere sahip.
benim şimdilik aklıma gelenler bunlar...
VolkanCelik demiş ki:Dün rastlantı bir şekilde CNNTurk'te Defakto programında izledim, benim düşündüğümü kendi ağzıyla söyledi. "Ben çok iyi şarkı söylemiyorum, her sınıfdan bir iki tane şarkıcı çıkar ama ben yazıyorum..." aynen kendisine katılıyorum, hal ve tavırları beni pek ilgilendirmiyor. Alırım albümünü dinlerim. Onun yaptığınıda Türkiye'de kimse yapamadı, iyi yapmıyor tabi ama adam böyle yıllardır eleştiriliyor ama o bunu dinlemiyor. Son albüm çalışmalarında studyoda da böyle bu adam, evinde sevgilisiylede, yada liseden arkadaşlarıyla, bu adam böyle işte! Kabul etti herkes... Bu arada tamamlanmayan iki filmi var Teoman'ın yine Sinan Çetin'le yapılmış ama uzun süre bitmes sanırım... Özellikle Mumyanın gelmiş geçmiş en kötü filmi secilmesiyle zor...
Selamlar.
Volkan Çelik
eleven demiş ki:adamın en büyük ilahlarından biridir mick jagger ve kast etmeye çalıştığım şey bu yaşında hala sahnede ayak basmadık yer bırakmayan ve mükemmel performanslara imza atan mick jaggera elindeki sigara ve içki şişesiyle hödük bi şekilde şarkı söyle(me)yerek benzeyemeyeceğidir,kaldı ki kendisi de 37 yaşındadır,bu yaşta bi adamın müziğinin öncekinden çok daha ilerilerde olması gerekmez mi?bana gelip adamın süper müzik yaptığını söyleyebilir misiniz?bülent ortaçgil bile adam için"müzisyen değil ama iyi bi şarkı sözü yazarı "demiştir.aksini söyleyen varsa saygı duyarım ama ben bu kanıdayım,adamın "o" parçası dışında iyi bulduğum herhangi bir kendi parçası da yok tabi bu tamamen bana ait görüşler karşı çıkılması da anlamsız bence..neyse biraz geç bi yanıt oldu ama olsun..
zuhaaa 😆 😆 harbimi yaaa demek o muhabbeti her yerde yapıyo bende doğaçlama sanmıştım 😆 😆 planlı heralde bu yaz iki konserine gittim ikisindede yaptı..Alem adam yaa..Aşırı megoloman..Garip bi herif ama beni çok feci çekiyo.. 😉TRaCeY_CHaRLoTTe demiş ki:konserine gittim on dakika burç muhabbeti yaptı. ben oraya müzik dinlemeye gelmişim saçmalık diil. . .