İlgiyi kaybetmek...neye göre..yukarda bahsedilen sesi kısıldı,söyleyemiyor iddialarına dayanarak mı...?eskisi kadar popüler kültürü doyurmadığından mı kaybediyor sizce ilgiyi..?Ya da biz mi değiştik de teo artık doyurmuyor dinleyicileri?zlatan1937 demiş ki:keşke eski günlerindeki gibi olsa diyorum ama...
herkes şarkılarını ezbere bilirken bu ilgiyi niye kaybetti?
Kendi adıma konuşursam eğer,her gün açıp dinlemem.Dinlemişliğim çoktur ama..Yeni albüm için de öyle..bolca sindirdim teo bu sefer ne yapmış diye..Ama şunu rahatlıkla diyebilirim ki,çıkaracağı her albüm için gözümü kapayıp rahatlıkla güvenebileceğim iki isimden birisi Teoman(diğeri FD).Söz yazma yeteneği hiç bir şekilde görmezden gelinemez çünkü..İster "yorumu kötü,ses yok,yaşlandı kalmamış" deyin,(ki ben bunlara da katılmıyorum),ister "artık ezberlenecek şarkılar yapmıyor" diye eleştirin,yazdığı muhteşem sözlerle şairlik kapasitesiyle bile anlayanları cezbedecektir kanımca..örnek olarak ;neredeyse sesinin hiç çıkmadığı,müziğin de kulak doyurmadığı "ayna" şarkısını gösterebilirim..En güzel hikayem'in başyapıtlarından biriydi..