roportajların cogunu kendisi vermiyor. Sagolsun boyle kalitesiz dergilerin editorleri teoman yerine yazıp duruyor. valla bu medya adamı turlu sekil yapar. Hangi lafın teoman tarafından soylendigi belli oluyor zaten ama genede aralarda sallamalar var... ::😀aysu_ demiş ki:Milliyet'in verdiği "pop rock" dergisinde Teoman'ın röportajı var..
soundtrack albümü sayrsak sekiz oluyor...saxon demiş ki:bana sorarsan da yorumu üçünde de vasat...7 stüdyo albümü var diye biliyorum...cem karacadan ve özdemir erdoğandan da coverları mevcut...zebrail demiş ki:saxon demiş ki:manço şarkılarını albümüne koymasındaki samimiyetine inanmıyorum...geçenlerde şöyle düşündüm kendi kendime :roll: her albümüne bir şarkısını koyduğuna göre çok özümsemiş olmalı diye düşünüyor insan kendince 🙂-ki o başlı başına bir sanatçıydı!!!
ama bence öyle değil...kim ne derse desin ben konuya dair samimiyetinden şüphe etmeye devam edeceğim teomanın...
zaten iyi söz yazıyor bence kendi şarkılarını yorumlasın...-ki yorumum -buraya bunu önceden de eklemiştim- manço şarkılarının hakkını veremiyor!!!
barış manço şarkıları mançodan dinlenir en azından bana göre 🙂2050de de olsa ben mançodan dinleyeceğim...yaşarsam elbet :evil:
gönülçelen-anlıyorsun değil mi
Teo man--kol düğmeleri
renkli rüyalar oteli-unutamadım
8 albüm çıkarmış bugüne kadar ve sadece üç albümde birer şarkısını yorumlamış,her albümde barış manço coveri yok...
ticari olarak yorumlamışsın şarkıları bence öyle bir şey yok hepsi de albüm konseptine uygun ruh taşıyorlar keza fazla irdelemeye gerek yok söylemek istemiş söylemiş. bana sorarsan üçünü de hakkını vererek söylemiş
şu vasat yorumunu o şarkılara dair de rahatlıkla yaparım...özellikle sevdim seni bir kere hayli olmamış... :roll:
albüme uygun ruh falan taşıdığını da düşünmüyorum... :? bu şarkıların...
saxon demiş ki:yav ne zirvesi ne gönülçeleni... 😆 en vasat albümüdür bana kalırsa,kardeşim...farklı pencerelerden bakıyoruz galiba :?pentagramurat demiş ki:teoman hizla yükseldi,Gönülçelen'de zirveye ulasti,ondan sonra çikardigi albümlerle duraklama,kisa süreli bi düsüs yasadi ama simdi yine toparlanmaya basladi...
en iyi albümünü sorarsan kesinlikle 1 numaralı albüm derim...en favori şarkım da yollardır!!!2 nolu albüm de iyi bir 2.sıra konumundadır(bkz O-1998)O ile birlikte bişeyler bozulmuştur...
bundan sonrası ülkem koşullarında dinlenebilirliği olmasına rağmen kapasitesinin altında çalışmalardır bana kalırsa...çok daha iyilerini yapabilecekken fazlaca bozmuştur kendileri...
ama mesele bu değil...mesele şu...gönülçelen ve zirve ben pek anlamlandıramadım...kusruma bakma... 🙂
saygılarımla...
playmaker demiş ki:Ask Kirintilari son zamanlarda dinledigim en iyi Turkce parca.
Hani benimkilerden bile iyi 😀
He he, Teo benim esprilerimden alinmaz.deryakulahci demiş ki:playmaker demiş ki:Ask Kirintilari son zamanlarda dinledigim en iyi Turkce parca.
aşk kırıntıları güzel parça 😉
playmaker demiş ki:He he, Teo benim esprilerimden alinmaz.deryakulahci demiş ki:playmaker demiş ki:Ask Kirintilari son zamanlarda dinledigim en iyi Turkce parca.
aşk kırıntıları güzel parça 😉
Senelerce beraber okuduk, halen de (ABD'ye gelince) gorusuyoruz, zaten baska turlu oyle iddiali bir saka yapmazdim 😉