bence çok yanlış düşünmüşsünüz. insanların yerlerine geçme nedeni:AluminiumBass demiş ki:Dünkü konserde moralımız biraz bozuldu, sanki biz çalmaya başladığımızda dinleyiciler kaçmaya başlıyor. Bakıyoruz, sadece yerleri süpüren adam var, mesela. 😆 Çok komikti. Ama şimdi bu foruma bakıyoruz, çok güzel destekleyici mesajlar var. Herkese teşekkür ediyoruz.
Can, 23 Nisan'da ben oradayım!
utkuya sonuna kadar katılıyorum şimdiden fanınız olduk sizlerin sonuna kadar sevicez sizleri aliminium company rules!!1HangNaiL demiş ki:bence çok yanlış düşünmüşsünüz. insanların yerlerine geçme nedeni:AluminiumBass demiş ki:Dünkü konserde moralımız biraz bozuldu, sanki biz çalmaya başladığımızda dinleyiciler kaçmaya başlıyor. Bakıyoruz, sadece yerleri süpüren adam var, mesela. 😆 Çok komikti. Ama şimdi bu foruma bakıyoruz, çok güzel destekleyici mesajlar var. Herkese teşekkür ediyoruz.
Can, 23 Nisan'da ben oradayım!
1. si tarzınız gereği oturup rahatca dinlenicek bir grup. sahnenin hemen yanındaki masada çok güzel dinledik.
2. si sizin yaptığınız müziği çok az insan biliyor. bu yüzden sadece pogo yapmak için gelen bir sürü sığır doluşuyor oraya.
gerçekten güzel bir performanstı. ilk konsere göre daha başarılı, eminim gittikçe çok daha güzelleşicek. :alkıs
Giray, duydukların doğru galiba - evet, ben bir kere, genç ve aptalken, bir Abba CD'sini alıp dinledim. 😳 Pardon, ondan bahsetmiyor muydunuz? 😉 Özel mesaj attım.crizzy demiş ki:slm gary,
abi,
birşeyler geliyor benim kulağıma ama inanmak istemiyorum...
nedir??